Epic Games: Unreal Engine 5 saa täyden tuen sekä PS5:llä että Xbox Series X:llä / Uutiset / pelaaja.fi

Epic Games: Unreal Engine 5 saa täyden tuen sekä PS5:llä että Xbox Series X:llä

18.05.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6
Epic Games: Unreal Engine 5 saa täyden tuen sekä PS5:llä että Xbox Series X:llä

Viime viikolla esitelty Unreal Engine 5 -pelimoottori toimii täysin myös Xbox Series X:llä, Epic-pomo Tim Sweeney kertoo.

PS5-teknologialla pyörivä näyttävä Unreal Engine 5 -demo loksautti pelaajien leuat, mutta herätti verkkokeskusteluissa myös kysymysmerkkejä pelimoottorin tuesta Xbox Series X:llä. Pian PS5-demon julkistuksen jälkeen Unreal Engine 5 -kehittäjä Epic Gamesin perustaja ja toimitusjohtaja Sweeney katsoikin parhaaksi puuttua keskusteluun Twitterissä. Sweeney kertoo Twitter-tilillään, että uuden pelimoottorin Nanite- ja Lumen-teknologioita tuetaan täysin niin PS5:llä kuin Xbox Series X:llä.

Unreal Engine 5:n on määrä saapua ennakkotestiin ensi vuoden alkupuolella. Uuden sukupolven pelimoottori julkaistaan virallisesti vuoden 2021 aikana. Epic Games on jo kertonut päivittävänsä suositun Fortnite-räiskintäpelinsä Unreal Engine 5:een vuoden 2021 puolivälin tienoilla.

Lähde: Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Eikös tullut tämän jälkeen vielä postaus että PC myös?

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Taisivat haastattelussa sanoa, että GTX 2070 Super olisi riittävä. Eli ei mitään kummoista vaatisi ...

Käyttäjän W1LMI kuva
W1LMI

Ite ottaisin konsoleilla sen 60 fps any day, but oh well...4k,valot ja heijastukset on tärkeempiä.

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

30fps ongelma on se ettei liikkeestä saa mitään selvää, mutta pahapa olisi valita sen ja 60fps välillä kun piirtoetäisyys ja muu grafiikan taso laskisi vielä entisestään. Palattaisiin taas vuosien taakse. 30fps antaa myös anteeksi animaatioille ja muille virheille kun se liikkuva kuva itsessään on blurria. Haluaisin kyllä konsoleillekin valinnanvapauden näiden välille. God of warissa pidin sulavampaa tilaa päällä koska siinä grafiikan tasossa ei tullut liikaa takkiin ja pelattavuus parani noin potenssiin kymmenen.

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Mites tuo täysi tuki hyödynnetään? Kysynpähän vaan, kun ei teeveetkään pysty siihen.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus frozen

Eikös tullut tämän jälkeen vielä postaus että PC myös?

En nyt tiedä tarvitsiko tuota enää erikseen korostaa. Pelimoottori, joka ei pyörisi pc:llä olisi ehkä maailman turhin ja epäkäytännöllisin asia.