Epic haastoi Fortnite-tubettajia oikeuteen huijausohjelmien vuoksi / Uutiset / pelaaja.fi

Epic haastoi Fortnite-tubettajia oikeuteen huijausohjelmien vuoksi

17.10.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4

Huijausohjelmien käyttö on poikinut oikeusjutun kahdelle Fortnite-tubettajalle.

Epic Games on haastanut Brandon "Golden Modz" Lucasin ja Colton "Exentric" Conterin oikeuteen huijausohjelmien käytön ja mainostamisen vuoksi. Epicin mukaan kyseiset henkilöt ovat käyttäneet huijauksia videoillaan ja vitsailleet niiden tarjoavan taikavoimia muiden pelaajien trollaamiseen. Molempien kerrotaan myös mainostaneen Lucasin huijausohjelmia myynyttä nettisivustoa.

Lucas on poistanut huijausohjelmiin viittaavia videoita YouTube-kanavaltaan ja nähtävästi myös vetänyt huijausohjelmat pois myynnistä sivustoltaan. Lucas on kuitenkin julkaissut videon, jossa hän kertoo joutuneensa epäreilusti Epicin tähtäimeen. Hänen mukaansa huijausohjelmien käyttö on yleistä Fortnite-sisällöntuottajien keskuudessa, eikä hän tunnusta tehneensä mitään väärää.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ai kilpailullisessa moninpelissä on huijausohjelmien käyttö yleistä? Voi aikoja, voi tapoja. Tai sitten tämän tyypin typeryyttä.

Ja vaikka nyt huijaaminen olisikin kuinka yleistä tahansa, ei se tee siitä yhtään sen hyväksyttävämpää.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

No mitäs myyvät luvatta ohjelmia toisen peliin.

Käyttäjän markusbob kuva
markusbob
Lainaus zappah

Ai kilpailullisessa moninpelissä on huijausohjelmien käyttö yleistä? Voi aikoja, voi tapoja. Tai sitten tämän tyypin typeryyttä.

Ja vaikka nyt huijaaminen olisikin kuinka yleistä tahansa, ei se tee siitä yhtään sen hyväksyttävämpää.

Kyllä niitä huijauspiirejä ihan ammattilaistasoltakin löytyy verrattuna esim dopingiin. Hyväksyttäväähän tuo nyt ei ole mitenkään, mutta eiköhän kuitenkin rahoiksi ole kerinnyt lyödä ettei hätää luulisi olevan.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni
Lainaus

Lucas on kuitenkin julkaissut videon, jossa hän kertoo joutuneensa epäreilusti Epicin tähtäimeen. Hänen mukaansa huijausohjelmien käyttö on yleistä Fortnite-sisällöntuottajien keskuudessa, eikä hän tunnusta tehneensä mitään väärää.

Kahden käden naamapalmu. En osaa sanoa onko nolompaa tuon tyypin tyhmyys ja ylimielisyys vai se, mitä se kertoo Fortniten pelaajayhteisöstä.

Nostoja