Epic lisäsi tissifysiikat Fortniteen - vahingossa / Uutiset / pelaaja.fi

Epic lisäsi tissifysiikat Fortniteen - vahingossa

28.09.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
16

Fortniten eilen käynnistynyt kuudes kausi toi mukanaan yllättäviä uudistuksia.

Pelaajat havaitsivat eilen ilmestyneen päivityksen myötä Fortniten naishahmojen rintojen alkaneen liikkua. Rintafysiikkamallinnukseen kiinnitti huomiota esimerkiksi FaZe-klaanissa pelaava Agony, joka jakoi havainnollistavan klipin Twitterissä:

Epic Games kiirehti kommentoimaan aiheesta herännyttä kohua toteamalla, että kyseessä on tahaton ja nolo virhe. Studio kertoo myös pyrkivänsä korjaamaan ongelman mahdollisimman pikaisesti.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Miten ihmeessä toimivat tissifysiikat voidaan tehdä vahingossa ja miksi ihmeessä nämä pitää oikein hirveällä kiireellä poistaa?

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah
Lainaus Angel of Death

Miten ihmeessä toimivat tissifysiikat voidaan tehdä vahingossa ja miksi ihmeessä nämä pitää oikein hirveällä kiireellä poistaa?

Markkinointiviestintää parhaimmillaan. Ensin lipsautetaan tällainen ominaisuus pihalle "vahingossa" ja kun lööpit alkaa hehkuttaa, niin syöksytään nopeasti pahoittelemaan ja korjaamaan tilanne. Kyllähän K-12 peli heiluvilla lolloilla rikkoo mukavasti uutiskynnyksen jopa pelimedioiden ulkopuolella. En yllättyisi vaikka tämä olisi iltapaskan luetuimpien joukossa vielä lähipäivinä.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Luulin aluks että myrsky ulvoo tuolla ulkona, mutta se oliki snaketuksen raskas hengitys ku sen tissifysiikka sense is tingling. En ymmärrä, pelissä kuitenki murhataan ja koko genre nimetty tarinan mukaan missä lapset tappaa hirveillä tavoilla toisiaan saarella ja sitte jotku hyllyvät tissit vaatii hirveetä kauhistelua. Eikö fortniten keskivertopelaajalla kuitenki ole vielä tissi suussa, joten ketä tässä nyt pitää syntisiltä ajatuksilta suojella?

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Tissifysiikoiden maine on vähän pilattu painovoimaa uhmaavien japanilaisten pervoilupelien toimesta, mutta ainakin tuon klipin perusteella Fortniten fysiikat olisi olleet yllättävänkin realistiset.

Onhan se vähän koomista, että tissikammoa potevassa lännessä tissien pitää olla vain paikallaan seisovat heliumpallot ja jos niissä tapahtuu pienintäkään liikettä esim. hahmon juostessa, se on välittömästi kohun arvoinen asia. On ne heiluvat tissit niin julmetun vaarallinen asia. Etenkin alle 18-vuotiaille.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

No voi kauhistus. Lapsia pitäö suojella tisseiltä. Kielletään tissifysiikat myös tosimaailmassa.

Käyttäjän Carpathian kuva
Carpathian
Lainaus kribmeister

Luulin aluks että myrsky ulvoo tuolla ulkona, mutta se oliki snaketuksen raskas hengitys ku sen tissifysiikka sense is tingling.

Meni aamukahvit väärään kurkkuun, kiitos aamun repeilyistä!

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus Angel of Death

Miten ihmeessä toimivat tissifysiikat voidaan tehdä vahingossa ja miksi ihmeessä nämä pitää oikein hirveällä kiireellä poistaa?

Niinpä. Kummallisen paljon näitä juttuja tapahtuu vahingossa juuri pelinkehittäjille.

Olisin alkanut pelaamaan ja tuhlannut tonnin kuussa mikromaksuihin, mutta ei sitten! /s

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Tuohan näytti ihan hyvältä. Ei noita kyllä vahingossa ole mihinkään lisätty.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus Bloob

Tuohan näytti ihan hyvältä. Ei noita kyllä vahingossa ole mihinkään lisätty.

Peliala on mennyt ihan naurettavaksi itkupotkutouhuksi sosiaalisenmedian ja siellä meuhkaavuen mielensäpahoittajien takia. Kannattaa nyt kerätä retro pelejä, kun niitä saa kohtuu halvala. Uudet saattaa tulla olemaan hyvin mitäänsanomattomia täynnä tietyn ryhmän politiikaa luovan vapauden kuollessa.

Käyttäjän PilvetKarkaa kuva
PilvetKarkaa

Yhdyn edelliseen kommenttiin. Naisista ja vähemmistöistä ulisevat anti-Sjw mielensäpahoittajat ovat pelialan ja maailman syöpää.

Nostoja