Erällinen ehtaa pelikuvaa EA Sports UFC:stä / Uutiset / pelaaja.fi

Erällinen ehtaa pelikuvaa EA Sports UFC:stä

21.05.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
Erällinen ehtaa pelikuvaa EA Sports UFC:stä

Ensi kuussa uudelle konsolisukupolvelle ilmestyvä vapaaottelupeli EA Sports UFC on saanut kokonaisen erän verran aitoa ottelukuvaa.

EA Sports UFC:n uusimmalla pelivideolla nähdään yksi erä kamppailusta kahden mestarin välillä. Vastakkain asettuvat vapaaotteluorganisaatio UFC:n höyhensarjan mestari Jose Aldo ja kevytsarjan vyötä hallussaan pitävä Anthony Pettis, joiden välistä ottelua kaavailtiin järjestettäväksi myös oikeassa UFC:ssä. Vahvojen iskijöiden välisessä kamppailussa keskitytään lähinnä pystyotteluun, mutta videolla on nähdään myös muutama maistiainen EA Sports UFC:n mattokamppailusta.

EA Sports UFC julkaistaan 17. kesäkuuta Xbox Onelle ja PS4:lle, ja pelin ennakkotilaajat saavat täydentää ottelijavalikoimaansa kamppailulajilegenda Bruce Leellä.

Lähde: EA Sports

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Hyvältä vaikuttaa. Toivottavasti ei petä.

Käyttäjän Reddpayn kuva
Reddpayn

Näytti jotenkin oudolta =¤ , mutta demoa odotan kuitenkin kovasti.

Käyttäjän Pepeman kuva
Pepeman

Hienot hahmomallit, hyvä valaistus ja muutenkin visuaalisesti pätevä. Mutta creepyt kuolleet nuken silmät ja tönköt animaatiot verottavat tunnelmaa. Julma totuushan on että sulavat, yhteensoljuvat animaatiot ja nopeasti reagoiva pelattavuus ei ole mahdollista.

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

Hyvältä vaikuttaa. Iskut ei tunnu niin "tehokkailta" kun edellisissä UFC peleissä, mutta se on pieni ongelma. Vähän on kivikasvoisia kavereita. Kunhan pelattavuus on hyvä niin kaikki hyvin.