Erikoinen Skyrim VR -modi valjastaa pelaajan aivosingaalit loitsujen tehostamiseen / Uutiset / pelaaja.fi

Erikoinen Skyrim VR -modi valjastaa pelaajan aivosingaalit loitsujen tehostamiseen

17.11.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
0
Skyrim VR

Todellista virtuaalitaikuutta yrittelevä Skyrim-modi käyttää hyväkseen pelaajien aivoaaltoja.

Modaaja ja VR-tubettaja Cangar on luonut uudenlaisen Skyrim-modin, joka kantaa nimeä Real Virtual Magic. Kyseinen modaaja on sattumoisin myös neurotieteen tohtoriopiskelija Berliinin teknillisessä yliopistossa. Modi korvaa Skyrimin taikajärjestelmän uudella vastaavalla, jonka kerrotaan olevan riippuvainen pelaajan mielestä ja henkisestä keskittymisestä.

Real Virtual Magic toimii yhdessä VR-visiirin ja Muse 2- tai Muse S -laitteen kanssa mahdollistaen niin sanotusti aivojen kytkemisen Skyrimiin. Cangarin mukaan näin on mahdollista kanavoida pelaajan henkinen voima suoraan peliin.

Muse on antureilla varustettu pääpanta, joka on suunniteltu parantamaan käyttäjän hyvinvointia opettamalla meditointia ja tarkkailemalla unirytmiä. Laite antaa reaaliaikaista palautetta aivojen toiminnasta, sykkeestä, hengityksestä ja kehon liikkeistä. Cangar kertoo laitteen toimivan Real Virtual Magic -modin kanssa siten, että se on liitettynä tietokoneeseen bluetoothilla ja pelaaja on samanaikaisesti kytkettynä Skyrim VR:ään.

Alla olevalla videolla voi nähdä Cangarin täyttämässä taikamittaria pelkästään keskittymällä. Keskittymisen herpaantuessa myös taikamittari alkaa huveta. Modista voi lukea lisää ja sen voi ladata Nexus Mods -sivustolta.

Lähde: PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.