Erikoislaatuinen MMO-peli Wander valmistautuu PS4:n ja pc:n miehitykseen / Uutiset / pelaaja.fi

Erikoislaatuinen MMO-peli Wander valmistautuu PS4:n ja pc:n miehitykseen

29.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Massiivimoninpelejä on moneen lähtöön, mistä muistutuksen tulee toivon mukaan antamaan ensi viikolla australialaista alkuperää oleva Wander. Kesäkuun 4. päivä pc:lle ja päivää myöhemmin eurooppalaisille PlayStation 4 -konsoleille saapuva peli iskee pelaajat seikkailemaan yhteiseen mittavaan maailmaan, jossa taistelemisen sijaan ajankäyttöä keskitetään tutkimiseen ja tarinankerrontaan.

Eräs Wanderin avainominaisuuksista on pelaajien kyky vaihtaa muotoaan pelimaailmassa samoillessaan. Pelaaminen aloitetaan ohjaten puumaisia oren-hahmoja, mutta ajan myötä pelattavaksi saadaan myös lentokykyisiä aarnikotkia, vedessä liikkumiseen erikoistuneita azertash-liskoja sekä ihmismäisiä hira-otuksia. Eri muodot tuovatkin tietysti vaihtelua yksittäisten pelaajien henkilökohtaisiin seikkailuihin, mutta yhtälailla eri muotoja hyödyntävät pelaajat voivat työskennellä myös yhdessä avustaen toinen toisiaan.

Pelin tapa käsitellä kommunikaatiota ei sekään ole siitä aivan simppeleimmästä päästä. Pitkin seikkailujaan pelaajat eivät voi jutella toisilleen nimittäin tavanomaiseen verkkopelimalliin, vaan sen sijaan viestintä tapahtuu piirtämällä toisille erilaisia kuvioita, joita pelaajat löytävät seikkailujensa varrella. Tunnelmaa rakentaakseen pelistä ei pitäisi itse asiassa löytyä myöskään minkäänlaista ruudulla näkyvää käyttöliittymää.

Wanderin kotisivujen perusteella pelin on määrä maksaa saapuessaan noin 25 euroa. Toiminnassa pelin voi nähdä oheisella julkaisutrailerilla.

Lähde: PlayStation Blog, Wander (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Kuulin tästä tänään sonylta ekaa kertaa, mutta näyttää/kuulostaa aikas hyvältä.

Käyttäjän Rainbow_Dazed kuva
Rainbow_Dazed

Näyttää mielenkiintoiselta, täytyy tutustua.:)

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Kaikki valtavirrasta poikkeava on aina positiivista. Saisikohan tossa pelissä sellaisen mahtavan vapauden tunteen?