Erikoislaatuinen Nintendo Labo paljastui – katso leikin ja luomisen iloa juhlistava julkistustraileri / Uutiset / pelaaja.fi

Erikoislaatuinen Nintendo Labo paljastui – katso leikin ja luomisen iloa juhlistava julkistustraileri

18.01.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
63

Nintendo on paljastanut uuden erikoisen tuotelinjan Switch-konsoliaan varten.

"Lapsille ja lapsenmielisille" suunnattu Nintendo Labo tuo uudenlaisen ulottuvuuden pelaamiseen tarjoamalla rakennettavaksi erilaisia pahvimaisia esineitä, joilla on mahdollista vuorovaikuttaa Switchin kanssa. Toy-Coneiksi kutsutut esineet on suunniteltu ennen kaikkea myös muokattavaksi, sillä Nintendo rohkaisee käyttäjiä esimerkiksi värittämään ja koristelemaan niitä oman maun mukaan.

Ensimmäiset Nintendo Labo tuotteet saapuvat Euroopassa myyntiin 27. huhtikuuta kahden eri paketin muodossa. Toinen näistä on Variety Kit, joka päästää rakentamaan ja pelaamaan pianon, moottoripyörän, talon, ongen ja radio-ohjattavan auton kaltaisten Toy-Conien kanssa. Toinen paketti on vuorostaan Robot Kit, jolla itselleen pääsee luomaan monimutkaisen robottiasusteen.

Kukin paketti saapuu varustettuna niihin sopivilla peleillä sekä rakennusosilla. Liimaa, saksia tai muuta vastaava ylimääräistä ei Toy-Conien rakentamiseen Nintendon mukaan tarvita. Kokoamisohjeetkin voi katsoa näppärästi Switchin näytöltä. Tarkoituksena Nintendolla on kyllä myydä Toy Coneja varten vielä ainakin jonkinlaisia kustomointisettejä..

Pohjois-Amerikassa Variety Kitille on kertymässä hintaa 70 dollaria ja robottipaketille 80 dollaria. Näillä seuduilla pakettien hinnat pyörinevät siis myös 70-80 euron tietämillä.

Lähde: Nintendo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Tämäkö nyt oli se paljastus ?

Käyttäjän Hepii89 kuva
Hepii89

Voi vittu :D ei oo todellista, vois kuvitella et on joku happymealin mukana tuleva pahvi lelu :D

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Jos tuo variety pack oikeasti sisältää kaiken sen mitä uutisessa mainitaan niin saattaisin ihan uteliaisuuttani ostaa jos hinta olisi 20e.
Tuo 70 dollaria aihauttaa lähinnä huutonaurua.

Käyttäjän Peep kuva
Peep

Amiibot minä vielä ymmärsin, sillä kyllähän ne ovat siistiä keräilykamaa peliharrastajalle tuoden samalla sisältöä peleihin. Itsellenikin niitä jokunen kerääntyi. Mutta aika paljon pitää ainakin meikäläisen pääkopan ottaa osumaa, että alan jotain Happy Meal -bokseja taittelemaan ja vieläpä maksamaan siitä ilosta. Vaikka Nintendon peleistä kovasti diggaankin, niin eihän näitä niiden kaikkia päätöksiä voi järjellä perustella. En silti ihmettele, vaikka Japanissa menisivätkin kaupaksi.

Edit: Enkä näemmä ollut ainoa, jolle tuli Happy Meal mieleen. :D

Käyttäjän kemppakimmo kuva
kemppakimmo

Lapsille ja lapsenmielisille! Tälläinen taisi olla se vinkki! Sori, että ei oo mitään tappopelejä tai rbg:tä tms.

Mielestäni olivat tosi hienoja ja innovatiivisiä, niin kuin nintendo yleensä tekee. Laatikon ulkopuolista ajattelua. Ei pysty muut valmistajat samaan.
Varmaan on iso hitti lasten keskuudessa. Uskon omien lasteni olevan superinnoissaaan!

Ja siellä pahvien mukana kuitenkin tulee ne pelit samalla, ei ne pahvit pelkästään sitä 70-80e maksa.
Ja kyllä, minustakin aika paljon, mutta nintendon hinnnoitteluun olisi pitänyt jo vuosien saatossa tottua, kaikkien.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Ja noiden pitäisi kestää lasten käsittelyä?? Mitä jos nämä syystä x kastuvat tms? Nyt huvittaa enemmän kuin tarpeeksi.

Käyttäjän kemppakimmo kuva
kemppakimmo
Lainaus Bloodborne

Ja noiden pitäisi kestää lasten käsittelyä?? Mitä jos nämä syystä x kastuvat tms? Nyt huvittaa enemmän kuin tarpeeksi.

Mites jos sun Switch kastuu? Samanlailla se voi mennä rikki. Ei kai nintendo siitäkään ole vastuussa.

Käyttäjän Wilbur kuva
Wilbur

Hyvinkin Nintendomainen uusi tuote pelialalle. Tälläistä tuskin kukaan osasi ennustaa. Saattaa hyvinkin tulla suosituksi lasten keskuudessa(myös osan aikuisten joukossa). Ensin saa rakentaa ja muokata vielä rakentamaansa omilla väreillä ja tarroilla, sen jälkeen pääsee pelaamaan itse rakentamillaan välineillä. Ainoa mikä mietityttää on tuo kestävyys mutta ehkäpä lapset on jo hieman vanhempia kuin 3 vuotiaita tuota tehdessään ja sillä pelatessaan.

Niin ja muistakaa tosipelurit että ei tarvitse vakuutella koskevansa tälläiseen gimmicki kuraan sillä ostaminen on vapaaehtoista ja suunnattu vielä lapsille sekä lastenmielisille.

Käyttäjän Hanska kuva
Hanska

Minustakin nämä oli tosi hienoja. Ekologininen puolikin on kunnossa ja kaiken lisäksi varmasti kehittää myös lasten ajattelua, kun saa itse rakentaa hienoja viritelmiä näinkin arkisista materiaaleista.

Käyttäjän Wilbur kuva
Wilbur

Nyt hetken miettineenä esimerkiksi 9-vuotiasta kummipoikaani joka tykkää pelata Armsia joy-coneilla tosi paljon ja annoin hänen testata Skyrimiäkin mutta pettyi kun siinä ei ollut kunnon 1:1 liiketunnistus ohjausta, niin tälläinen paketti on enemmän kuin sopiva ja hieno tuon ikäiselle lapselle. Jos mietin itseäni tuon ikäisenä ja tälläinen olisi varmasti ollut todella mielenkiintoinen pelipaketti. Niin ja täytyy myöntää itsekkin että hetken enemmän asiaa sulateltuani niin itseänikin alkoi kiinnostamaan eli alkoi lapsettamaan tosissaan :-)

Nostoja