Erotatko virtuaali-Keanun oikeasta? – Unreal Engine 5:n tekninen The Matrix -demo esiladattavissa nyt PS5:lle ja Xbox Seriesille / Uutiset / pelaaja.fi

Erotatko virtuaali-Keanun oikeasta? – Unreal Engine 5:n tekninen The Matrix -demo esiladattavissa nyt PS5:lle ja Xbox Seriesille

7.12.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
1
The Matrix Awakens, Keanu Reeves, PS5, Xbox Series, Epic Games, Warner Bros.

The Matrix -saagan paluuta mainostava Unreal Engine 5 -tekniikkademo tekee tuloaan. The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience -nimellä kulkeva kokemus onkin jo esiladattavissa PlayStation 5:lle ja Xbox Seriesille.

Yksityiskohdat ovat toistaiseksi vielä vähissä, mutta tulevaan The Matrix Resurrections -elokuvaan sidoksissa olevassa kokemuksessa esiintyvät Matrix-tähdet Keanu Reeves ja Carrie-Anne Moss. Tapausta esitellään laajemmiin loppuviikosta The Game Awards 2021 -tapahtumassa, jossa itse Neo ja Trinity saapuvat esittelemään Warner Brosin ja Epic Gamesin yhteistyössä luomaa demoa.

Teosta työstämässä on ollut joukko alkuperäisiä Matrix-elokuvatiimin jäseniä, mukaan lukien The Matrix Resurrectionsinkin ohjannut Lana Wachowski. Mainostuksen ohella kokemuksen on toki määrä myös väläytellä, millaisiin asioihin Unreal Engine 5 kykenee tekniikallaan.

The Matrix Awakens -kiusoittelutraileriin voi kurkata alta.

Lähde: Unreal Engine (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Truther kuva
Truther

Jos ei muusta ni silmistä tuon kyl heti näkee 3d malliks.

Nostoja