Error 37 on palannut - Hardcore-hahmot kadonneet / Uutiset / pelaaja.fi

Error 37 on palannut - Hardcore-hahmot kadonneet

31.05.2012 // Kirjoittanut: Valtteri Hyttinen
5

Diablo III:n pahamaineinen Error 37 on palannut. Blizzardin virallisilla keskustelualueiden mukaan sisäänkirjautumisesta on tullut jälleen lähes mahdottomuus.

Yhteisövastaavalta saatu vahvistus selvensi tilannetta:

- Kirjautumisongelmat johtuvat päivityspaketista. Sen lataus ja uudelleen hyväksyttävän käyttöehtosopimuksen jälkeiset askeleet päivityksen asentamiseksi näyttävät johtavan virhe 37:aan.

-Työskentelemme parhaillaan ongelman kanssa ja päivitämme järjestelmämme mahdollisimman nopeasti paikkauksella. Toivomme että Diablo III:n päivityspaketit aiheuttavat jatkossa vähemmän ongelmia.

Eurogamer uutisoi myös käyttäjien raporteista, jotka väittävät Hardcore-vaikeustason hahmojen kadonneen pelaajien sankarivalikosta. Hardcore-tilassa pelaajalla on kirjaimellisesti vain yksi elämä, ja kuoleman korjatessa ensimmäisen kerran, on hahmo menetetty iäksi.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Kylläpä olen iloinen siitä että aion itse hommata Diablon vasta paljon myöhemmin, ehkäpä sitten kun tulee lisäri. Toivottavasti sitten on jo ongelmat poissa.

Käyttäjän Tornado-V kuva
Tornado-V

No ainakin he ovat alkaneet työskennellä ongelman kanssa.

Käyttäjän Tornado-V kuva
Tornado-V

Ajan myötä varmaankin sadaan kitkettyä tälliset ongelmat.

Käyttäjän Byyssi kuva
Byyssi

+1 kuvalle

Käyttäjän Enforcer kuva
Enforcer

Viimeksi kun tarkistin niin hardcore oli pelitila eikä vaikeustaso. Vaikeustasoja on pelissä tasan neljä normaali, nightmare, hell ja inferno.

Nostoja