Esittelyssä Red Steelin hahmot / Uutiset / pelaaja.fi

Esittelyssä Red Steelin hahmot

1.08.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
5

Isao Sato on pelin sankarin morsiamen, Miyun isä. Hän on Tokion tärkeimpiin kuuluvan perheen johtohahmo ja on viime vuosina yrittänyt suorittaa bisneksiään laillisemmin. Saton miekka, Katana Girj symboloi johtajan valtaa hänen perheessään.

Pelaaja tulee estämään Saton murhayrityksen eräässä ravintolassa Los Angelesissa. Epäonnistuttuaan murhayrityksessään, hyökkääjät kidnappaavat Miyun painostaakseen tämän isää. Sato luovuttaa miekkansa sankarille, joka lupaa pelastaa Miyun ennen kuolemaansa.

060616_RS_SS_Yakuza meeting.jpg

Red Steelin pääpahiksena nähdään Tokai. Hän on nuori vallanhimon ohjaama Yakuza-pomo, joka haluaa repiä koko alamaailman palasiksi. Tokai on malliesimerkki modernistista, joka painottaa perinteisen itsehillinnän ja rajoitteisuuden turhamaisuutta. Hän haluaa keskittää kaikki voimansa eri alojen manipuloimiseen noustakseen alamaailman rikollispomoksi. Tavoitteensa täyttämiseen hän tarvitsee Saton miekan.

060616_RS_SS_Traditional fight 2.jpg

Pelaajan ensimmäinen kontakti Japanissa on Otori. Hän lähti Yakuzasta moraalisyiden ja tyttärensä tulevaisuuden takia. Pelaaja viettää paljon aikaa Otorin omistamassa taistelulajien harjoituskeskuksessa. Perinteisten taistelulajien lisäksi Otori jakaa miekkataitonsa sankarin kanssa.

Hänelle miekka ei ole ase, mutta tarvittaessa hyvä työkalu itsehallinnan harjoitteluun. Miekan käytölle on oltava jalot ja perustellut syyt. Otori kieltäytyy auttamasta pelaajaa taistelussa Yakuzaa vastaan, koska on jo itse tarpeeksi sotkeutunut kuvioihin.

060616_RS_SS_Traditional fight 1.jpg

Harry Tanner on pelaajan ensimmäinen kunnon linkki Japanin alamaailmaan. Hän omistaa yökerhon, jossa yakuzat viettävät paljon aikaa. Tanner lupautuu auttamaan pelaajaa, koska hän on Saton ystävä. Pelaaja palaa usein klubille hakemaan tietoja Tannerilta Yakuzan toimista.

Harryn yökerho kiehtoo Yakuzan lisäksi japanlaista hienostoa. Paikan VIP-huoneesta löytyy muun muassa yksityinen ammuntarata, jossa voi testata haluamaansa asetta opastuksen kera.

060616_RS_SS_Deadly choice.jpg

Yksi yakuzoista, joka käy Harryn klubilla on Äiti Reiko. Järkyttyneenä Saton katoamisesta hän pyytää pelaajaa vapauttamaan naapuruston geishat Mama Sanin ja Tokain parittajien ringistä.

Mama San on Tokain rakastajatar. Hän johtaa ja uudistaa geishojen toimintaa. Saton kidnappaamisen jälkeisessä kaaoksessa hän onnistuu luomaan geishoille uuden, seksikkäämmän ulkomuodon. Heistä tulee moderneja naispuolisia yakuzoja.

060616_RS_SS_Beated yakuza.jpg

Shiban pankin pääjohtaja, Kenzo, on vaikutusvallastaan huolimatta vainoharhainen pelkuri, joka tarttuu helposti Tokain tarjouksiin. Pelaajan täytyy päästä Kenzon toimistolle raivaamalla tieltään Tokain joukkoja. Talouspomo on tärkeää saada mukaan taisteluun Yakuzaa vastaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

eikös Wii pelien pitänyt olla myös 16:9 eikä 4:3, miks nää kuvat on 4:3?

Käyttäjän PetriP kuva
PetriP

Lupaavalta kuullostaa, toivottavasti peli toimii muutenkin kuin vain taustatarinan osalta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Peli on kyllä pistetty pilalle verettömyydellä :|

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Älkää nyt vielä tuomitko :D Peli olisi varmasti k18 leimalla varustettu, jos vertakin tulisi pelin mukana. Juuri nyt Nintendohan tavoittelee kaikkia ikäluokkia peliensä ääreen, näin olen käsittänyt...

Ja kyllä se peli on muistaakseni ihan 19:9, kuvat vain ovat kuvia.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Voisihan Wiin nettiin tosin julkaista Red Steeliin "tiedoston" joka tuo verta mukaan peliin, mikäli nyt välttämättä niin haluaa. Itseäni ei kiinnostaisi..

Nostoja