Espoolaisstudio Remedyn uusi strategiapeli aloitti maailmanvalloituksen / Uutiset / pelaaja.fi

Espoolaisstudio Remedyn uusi strategiapeli aloitti maailmanvalloituksen

25.10.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Espoolaiselta Remedy Entertainmentilta odotellaan parhaillaan kuumeisesti Xbox Onelle Quantum Breakia, mutta kyseessä ei ole kuitenkaan ainut peli, jota studiossa on hiljattain työstetty. Kuluvalla viikolla maailmanlaajuisen julkaisunsa on nimittäin saanut nyt iOS-peli Agents of Storm.

Vuosi sitten VGX-tapahtumassa julkistettu peli on kaikkien ladattavissa ja pelattavissa ilmaiseksi. Tyylillisesti kyseessä toiminnallinen strategiakokemus, jossa sekä rakennellaan omaa tukikohtaa että myös hyökkäillään raskaasti aseistetuille vihollissaarille. Jonkinlainen tarinakin on myös ujutettu mukaan nätin grafiikan kera.

Hieman esimakua pelin toiminnasta saa sen tuoreimmasta trailerista. Ajan myötä Agents of Stormin on tarkoitus saavuttaa vielä myös Android- ja Windows-mobiililaitteet.

Mikäli Quantum Break kuumottelee nyt kuitenkin erityisen paljon, on ohessa nähtävillä vielä myös juuri perjantaina julkaistu uusin pelikuvavideo pelistä. Kuvamateriaali on napattu pelin Gamescom-demosta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Nahkakastanja kuva
Nahkakastanja

Olipas melkosta tuskaa kuunnella selostajan englantia.. meni maku koko trailerista :D

Käyttäjän Nahkakastanja kuva
Nahkakastanja

Olipas melkosta tuskaa kuunnella selostajan englantia.. meni maku koko trailerista :D

Käyttäjän Nabixy kuva
Nabixy

Agents of Storm näyttää mielenkiintoiselta pikku välijulkaisulta, ja alla olevan videon perusteella aloin vasta Quantum Breakista kiinnostua. Toivottavasti PC-julkaisua ei tarvitse odottaa liian kauan.

Lainaus käyttäjältä Nahkakastanja

Olipas melkosta tuskaa kuunnella selostajan englantia.. meni maku koko trailerista

Ei ollut lainkaan tuskaa kuunnella Samia. Hyvin vetää ja ylpeästi kantaa suomi-aksenttiaan :)