Jännäriklassikon henkinen seuraaja pomppasi pimeydestä käsi ojossa (päivitetty)

Shadow of the Eternals näyttäisi tuovan henkistä jatkoa Eternal Darknessille. Sen kehittäjät kaipaavat kuitenkin vielä rahaa projektiinsa.

4.5.2013 00:50

Ikuinen pimeys saattaa hyvinkin vielä jatkua. Pelisivusto IGN on julkaissut tänään pikaisen trailerin pelistä nimeltä Shadow of the Eternals, joka monen toimesta on jo tituleerattu Silicon Knightsin Gamecubella nähdyn Eternal Darkness -jännitysseikkailun henkiseksi seuraajaksi.

Trailerin mukaan Shadow of the Eternalsia olisi parhaillaan kehittämässä joukko Eternal Darkness -veteraaneja Precursor Games -nimisen yhtiön alaisuudessa ja että se on tarkoitus viimeistellä joukkorahoituksen avulla. IGN:n Rich Georgen mukaan projektissa olisi mukana jopa alkuperäisen pelin ohjaaja Denis Dyack, joka myös Silicon Knightsin perustajana ja johtajana tunnetaan.

Silicon Knightsin on huhuiltu työstäneen ainakin jossain vaiheessa elämäänsä jatko-osaa Eternal Darknessille. Mahdollisen projektin tila on kuitenkin mietityttänyt monia, sillä yhtiö on ollut monenmoisissa vaikeuksissa varsinkin viime vuonna, jolloin se irtisanoi valtaosan työvoimastaan ja hävisi oikeudessa Epic Gamesille.

Shadow of the Eternalsista on luvattu antaa lisätietoja maanantaina. Tuolloin myös juokkorahoituskampanjan on aika alkaa.

Päivitys 4.5. kello 3.45: IGN on tarjonnut lisätietoja Shadow of the Eternalsista. Sivuston mukaan peli on suunnitteilla WIi U:lle ja pc:lle ja se on tarkoitus kertoa 12 episodin muodossa. Visionsa kehittäjät pyrkivät toteuttamaan 1,5 miljoonan dollarin joukkorahoituksella Denis Dyackin toimiessa projektissa luovan johtajan asemassa. Mikäli rahaa on tulossa enemmän, luvataan pelin saavan niin uusia hahmoja kuin alustojakin.

Kuten Eternal Darkness, on Shadow of the Eternals tarjoamassa seikkailun, joka sijoittuu tapahtumiltaan useampaan eri ajanjaksoon.

Lähde: SIliconera, RichIGN (Twitter), Fran Mirabella (Twitter)

Lisää luettavaa