Etkö jaksa odottaa virallista sovitusta? Katso fanien kyhäämä tyylikäs Splinter Cell -lyhytelokuva

Fanien kyhäämä tyylikäs Splinter Cell -lyhytelokuva näyttää yhdenlaisen sovituksen Sam Fisherin maailmasta ruudulla ennen virallista elokuvaa.

4.1.2018 11:05

Atomic Productions on julkaissut Splinter Celliin pohjautuvan uuden 25-minuuttisen fanielokuvan.

Elokuva toimii esiosana ensimmäiselle Splinter Cellille ja seuraa nuorta Sam Fisheriä, joka on saanut tehtäväkseen palauttaa Beirutissa majailevan terroristiorganisaation varastamat arkaluontoiset tiedustelupaperit takaisin työnantajalleen.

Tekijöiden toinen Splinter Cell -elokuva laajentaa alkuperäistuotoksen tuotantoarvoja ja pidentää kerrontaa reilulla vartilla. Tapahtumissa viitataan myös runsaasti pelien suuntaan.

Fanielokuva on Yhdysvalloissa sijaitsevan Atomic Productionsin käsialaa. Tekijät ovat tuottaneet tätä ennen myös toisen Splinter Cell -lyhärin, joka on katsottavissa niin ikään alta.

Splinter Celliä ollaan tuomassa myös virallisesti valkokankaalle, joskin tuotantohelvettiin ajautuneesta projektista ei ole kuulunut hetkeen yhtään mitään. Elokuvan pääosaan on kiinnitetty Tom Hardy.

Alkuvuodesta 2017 elokuvan tuottaja Basil Iwanyk paljasti, ettei pelisarjalla ole hänen mielestään kunnon taustatarinaa, minkä vuoksi tekijät ovat pystyneet luomaan oman maailman ja sitä asuttavat hahmot elokuvaan. Hän mainitsi myös alkuperäisteoksen olevan ensimmäisen persoonan räiskintäpeli.

Lisää luettavaa