Etkö malta odottaa paluuta Twin Peaksiin? Uutuuspeli Virginia saattaa olla avuksi / Uutiset / pelaaja.fi

Etkö malta odottaa paluuta Twin Peaksiin? Uutuuspeli Virginia saattaa olla avuksi

26.08.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Twin Peaks -televisiosarjan paluuta saadaan odottaa vielä aina ensi vuoteen, mutta kenties jo tänä syksynä tarjolle on ilmaantumassa pätevä korvike. Syyskuun 22. päivä julkaisunsa saa seikkailupeli Virginia, jolle televisiosarjat aina Twin Peaksista Fargoon ja True Detectiveen ovat olleet merkittäviä innoittajia.

Virginia kertoo tarinan vastavalmistuneesta FBI-agentista, joka yhdessä työparinsa kanssa päätyy mystiseen pikkukaupunkiin tutkimaan siellä tapahtunutta nuoren pojan katoamista. Odotettavissa matkalta pitäisi olla niin surrealistisia tapahtumia kuin vahvaa draamaakin, mitä kaikkea peli pyrkii käsittelemään ilman minkäänlaista dialogia.

Parhaillaan pelistä on saatavilla demo Steam-palvelun kautta.

Julkaisunsa Virginia on saamassa samoihin aikoihin niin PlayStation 4:llä, Xbox Onella kuin Windows- ja Mac-koneilla. Sitä on kehittänyt nuorehko Variable State -studio, jonka kehittäjien keskuudesta löytyy kokemusta muun muassa Battalion Wars 2:sta, House of the Dead: Overkillista ja Battlefield 2: Modern Combatista.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Kiehtovan oloinen ja inspiraation lähteet ovat hyvät!

Käyttäjän Hellridah kuva
Hellridah

Näyttää kyllä hyvinkin mielenkiintoiselta, täytyypä katsastaa kun julkaistaan. Tulee muuten hyvään aikaan pari viikkoa ennen Mafia III:sta niin saa vielä jotain uutta pelattavaa ennen vuoden henkilökohtaisesti odotetuinta peliä.