Etsivätyö on kovaa hommaa – Lost Judgment -pelikuva vilisee mitä eriskummallisempia haasteita / Uutiset / pelaaja.fi

Etsivätyö on kovaa hommaa – Lost Judgment -pelikuva vilisee mitä eriskummallisempia haasteita

23.07.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Lost Judgment, Sega, Yakuza, Judgment,

Syksy käynnistyy monipuolisten etsivähommien parissa, sillä uusi Lost Judgment -traileri on saapunut esittelemään, mitä kaikkea puuhasteltavaa Yakuza-sarjan uusimmalta sivuosalta sopiikaan odotella.

Viisiminuuttinen pelikuvapätkä käy läpi lukuisia aktiviteetteja, joihin päähenkilö Takayuki Yagami joutuu nojautumaan ratkaistessaan viimeisintä keissiään. Nyrkkitappelujen ohella tarjolla on niin ympäristöjen tutkimista, takaa-ajohommia kuin erilaisia koulutöitäkin, sillä osana tarinaa Yagami ajautuu tutkimaan paikallista opinahjoa opinto-ohjaajaksi soluttautuneena.

Lost Judgment julkaistaan 24. syyskuuta PS5:lle, Xbox Seriesille, PS4:lle ja Xbox Onelle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Tämä sarja saattaa tulla päätökseen jo tämän pelin jälkeen, Sega ja päähenkilölle ulkomuotonsa antaneen näyttelijän toimisto ovat riidoissa. Esimerkiksi PC-versiota tästä pelistä ei saada koska toimistolla on järjetön nollatoleranssilinja internetin kanssa, niin paha että he ovat maalanneet näyttelijän harmaaksi kaikissa internettiin julkastuissa kuvissa, koska eivät halua tämän ulkomuotoa käytettävän internetissä, minkä vuoksi he ovat kieltäneet Segaa tekemästä PC-versiota Judgement-sarjasta, koska PC:llä pääsee internettiin.

Koska Sega tekee runsaasti voittoa viimeaikaisilla PC-peleillään, on vaatimus naurettava ja se on aloittanut lisää riitaa osapuolten välillä ja Judgement-sarja saattaa tämän kakkos-osan jälkeen tulla ennenaikaiseen päätökseen. Sääli, koska tästä sarjasta lupailtiin vanhan Yakuza-sarjan pelityylin seuraajaa, sen fanit kärsivät eniten.