Euro Truck Simulator 2:n Venäjä-laajennus hyllytettiin – ”epäoikeudenmukaisuus ei voi eikä saa voittaa”

Studion on määrä tutkia asiaa uudelleen, kun "Ukrainan uudelleenrakentumisen ja parannuksen aika koittaa".

31.5.2022 10:25

Reilu vuosi sitten julkistettu Euro Truck Simulator 2:n suurlaajennus Heart of Russia on hyllytetty.

Tsekkiläiskehittäjä SCS Software vahvisti asian viimein maanantaina yhteisön toistuvien kyselyjen jälkeen. Studiossa todetaan, että vaikka sen riveissä pidetäänkin ajatuksesta, että pelaajien yhteinen intohimo rekkasimulointia kohtaan auttaa tuomaan pelaajia yhteen, on se päättänyt pidättäytyä Heart of Russian julkaisemisesta, jotta sitä ei nähtäisi tukena tai suvaitsevuuden merkkinä Venäjän toimille Ukrainassa.

– Epäoikeudenmukaisuus ei voi eikä saa voittaa. Kun Ukrainan uudelleenrakentumisen ja parannuksen aika koittaa, etsimme tuolloin keinon, jolloin Heart of Russia voi näytellä osansa osana kaikkien parannusprosessissa, SCS Softwaren blogissa kerrotaan.

Lisäsisältö ehti menneen vuoden sisällä päästä kehittäjien mukaan jo varsin valmiille tasolle.

– Helmikuun 24. päivänä 2022 Heart of Russia -tiimimme oli noin 6-8 viikon päässä kovasti odotetun lisäsisällön valmistumisesta. Olimme kaikkia tyytyväisiä lopputulokseen; paljon vaivaa oli nähty, että uusi alue saatiin näyttämään pelissä todella fantastiselta. Olimme ehdottoman varmoja, että yhteisömme ja erityisesti venäläiset pelaajamme todella arvostaisivat sitä.

Aikaisemmin SCS Software on kaupitellut Euro Truck Simulator 2:een jo Ukraina-teemaista Paint Jobs Pack -lisäsisältöä, jonka tuotot on lahjoitettu Ukrainassa tarjottavan humanitaarisen avun tueksi.

Lähde: SCS Software

Lisää luettavaa