Euroopan alkuvuosi täyttyy japanilaisesta roolipelattavasta – katso videot / Uutiset / pelaaja.fi

Euroopan alkuvuosi täyttyy japanilaisesta roolipelattavasta – katso videot

31.10.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Japanilaisten roolipelien faneille on saatu kuluvalla viikolla parikin kappaletta julkaisupäiväuutisia.

Ensinnäkin Japanissa ja Yhdysvalloissa jo tavattu 3DS-roolipeli The Legend of Legacy on päivätty vihdoin myös Euroopassa. Muutamien SaGa-roolipelisarjan veteraanien työstämä peli on saapumassa Suomeen asti 9. helmikuuta ja sitä päästään pelaamaan niin sekä fyysisessä että digitaalisessa kuosissa. Mikäli nimike ei ole vielä tuttu, tarjoaa pelin uusin traileri apua seikkailuun tutustumisen suhteen.

Toinen julkaisupäivän Euroopassa hiljattain saanut japanilainen rooliseikkailu on Nights of Azure. Aiemmin nimellä Yoru no Nai Kuni tunnettu peli saadaan täkäläisillä markkinoilla ulos 1. huhtikuuta. Atelier-sarjasta tutun Gust-pelistudion työstämä peli on näillä näkymin kääntymässä englanniksi ainakin aluksi vain PlayStation 4 -versionsa osalta, vaikka kotimaassaan se on ollut saatavilla myös PlayStation 3:lle ja Vitalle. Julkaisija Koei Tecmo on sentään kuitenkin kertonut, että se tutkii parhaillaan mahdollisuuksia tuoda Nights of Azuren käsikonsoliversionkin vielä myös Eurooppaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

Nights of Azure näyttää kyllä tähän mennessä Gustin parhaalta luomukselta, nopeaa tyylikästä toimintaa johon on varmaan ammenettu myös oiva annos j-ropeilua.