Eurooppa ei jää ilman povekkaiden ninjatyttöjen seikkailuita ensi vuonnakaan

Senran Kagura Estival Versus on nyt myös vahvistunut Eurooppaan. Tuoretta sarjan Playstation-osaa pelaillaan virallisesti täällä ensi vuonna.

28.7.2015 21:05

Toimintapelisarja Senran Kaguran uusi PlayStation-osa on tekemässä tuloaan Eurooppaan. Ensi vuoden alussa niin PlayStation 4:llä kuin Vitallakin pelaamaan ollaan pääsemässä Senran Kagura Estival Versusta, joka on jälleen yksi täyteen 3D-toimintaan luottava sarjan osa.

Uutena sarjan osana Estival Versus kokoaa tietysti yhteen jälleen niin sekä kokonaisen joukon uusia että myös tuttuja pelattavia hahmoja, joilla päästään ninjailemaan monien uusien kykyjen kanssa. Peli tukee jälleen myös verkkopelaamista, josta PlayStation 4:llä voidaan nauttia kerralla kymmenen pelaajan kesken ja Vitalla vuorostaan neljän pelaajan voimin.

Alun perin Japanissa jo viime maaliskuussa nähdyn pelin tuo Eurooppaan Marvelous Europe, joka on lähiaikoina kiikuttamassa 3DS:lle myös Senran Kagura 2: Deep Crimsonin. Estival Versuksesta ollaan täällä saamassa ulos sekä fyysinen että digitaalinen versio, mutta Marvelous Europelle tyypilliseen tapaan fyysiset versiot pelistä on ennakkotilattava suoraan julkaisijalta itseltään.

Amerikkaan Estival Versus saadaan myös vielä tämän vuoden talvella XSEED-yhtiön julkaisemana.

Lisää luettavaa