Platinum Gamesin sekä Konamin yhteistyönä työstämä Metal Gear Rising: Revengeance saa Euroopassakin oman erikoispainoksensa. Luvassa ei myöskään ole aivan kaikkien saatavilla olevaa herkkua, sillä Konami vannoo tuovansa myyntiin erikoisversiota vain 25 000 kappaleen edestä.

Paketti itsessään ei ole aivan tuhdein mahdollinen. Itse pelin ohella se pitää sisällään noin 30 senttimetriä pitkän White Raiden -patsaan sekä latauskoodin samaiseen hahmoon. Pelissä valkoinen sankari pystyy kantamaan enemmän parannusesineitä.

Hintaa Revengencen erikoisversiolle kertyy noin sata euroa. Sen saapuminen Suomeen ei ole täydellisen varmaa. Briteissä sitä myy yksinoikeudella Zavvi.

Yhdysvalloissa Metal Gear Risingin erikoisversiossa saapuu mukana erikoislamppu.

Myös kaksi eri peliin liittyvää ennakkotilausetua julkistettiin, mutta niidenkään tulosta Suomeen ei ole vielä varmuutta. Kummankin edun mukana pelaajat saavat toisistaan hieman poikkeavat metallikannet pelilleen sekä latauskoodin yhteen Raidenille tarkoitettuun haarniskaan. Toinen näistä mahdollistaa useamman heittoaseen kantamista samanaikaisesti, kun taas toinen päästää käsiksi useampaan ampuma-aseeseen.

Metal Gear Rising: Revengeance nähdään kaupoissa 22. helmikuuta. Pelin demoa voi päästä kokeilemaan ostamalla Zone of the Enders HD -kokoelman, joka saapuu Euroopassa PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle marraskuun 29. päivä.

Lähde: Konami(1),  (2)

Lisää luettavaa