Eve Online -räiskintäpeli Project Nova peruutettiin - kehittäjä ei aio enää paljastaa sisäisiä projektejaan / Uutiset / pelaaja.fi

Eve Online -räiskintäpeli Project Nova peruutettiin - kehittäjä ei aio enää paljastaa sisäisiä projektejaan

19.02.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
0

Eve Online -kehittäjä CCP Gamesin räiskintäpeli Project Nova on peruutettu virallisesti, studion emoyhtiö Pearl Abyss kertoo.

CCP:n ja Sumo Digitalin yhteistyössä kehittämää Project Novaa esiteltiin viimeksi lokakuussa 2018 EVE Vegas -tapahtumassa. Projektin kehityshaasteet tulivat ilmi pian esittelyn jälkeen, sillä CCP Games ilmoitti jo saman vuoden joulukuussa, ettei esitelty peli vastannut studion alkuperäistä visiota. Niinpä peli palautettiin takaisin suunnittelupöydälle, jonka jälkeen projektista ei ole kuultu juurikaan uusia tietoja ennen peruutusilmoitusta.

Pearl Abyssin mukaan yhtiö ei kuitenkaan luovu räiskintäpeli-ideastaan, vaan se jatkaa tieteismoninpeliräiskintäkonseptin kehitystä alkuperäistä projektia laajemmalla tasolla. Yhtiö kertoo kuitenkin, ettei se aio enää jatkossa julkistaa sisäisiä projektejaan ennen kuin pelit ovat valmiita täyttä julkistusta varten.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja