EVE Onlinen historiankirjoitus sai joukkorahoituksensa tunneissa / Uutiset / pelaaja.fi

EVE Onlinen historiankirjoitus sai joukkorahoituksensa tunneissa

28.04.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

CCP Gamesin massiivimoninpeli EVE Online saa oman historiankirjansa onnistuneen joukkorahoitusprojektin turvin.

Pelitoimittaja Andrew Groenin käynnistämä Kickstarter-projekti osoittautui varsin menestyksekkääksi, sillä EVE Onlinen pelimaailman historiaan pureutuva kirja ylsi rahoitustavoitteeseensa vain kahdeksassa tunnissa. Toukokuun 25. päivään asti avoinna oleva rahoitusprojekti on ehtinyt kerätä jo reilun 30 000 dollarin edestä rahoituslupauksia, vaikka kirjan alkuperäinen tavoite oli asetettu vain 12 500 dollariin.

Groen kuvailee projektiaan kerronnalliseksi historiankirjaksi, joka uppoutuu politiikan, sodankäynnin, petosten ja kulttuurin muovaamaan EVE Onlinen ensimmäiseen vuosikymmeneen. Kirja julkaistaan sekä digitaalisessa muodossa että pehmeäkantisena julkaisuna. Näillä näkymin kirjan odotetaan saapuvan tukijoille toukokuussa 2015.

Lähde: Kickstarter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän VillNess kuva
VillNess

On tää EVE online vaan niin mielenkiintoinen asia.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Pelikäsikirjoittajat yrittävät myös mörppeihin kirjoittaa elämää suurempia tarinoita, tuloksetta. Eivätkö he tiedä, että parhaan tarinan kirjoittavat pelaajat itse omilla teoillaan? Siinä vasta dynaamista tarinankerrontaa, jossa on paljon enemmän käänteitä kuin parhaimmankaan Hollywood-kirjoittajan tuotoksessa.