EVE Onlinen uusi grafiikka-asetus poistaa kaiken jättääkseen tilaa numeroille / Uutiset / pelaaja.fi

EVE Onlinen uusi grafiikka-asetus poistaa kaiken jättääkseen tilaa numeroille

3.10.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3
EVE Online, grafiikka, ccp games

Avaruusmassiivimoninpeli EVE Online saa uuden grafiikka-asetuksen, jonka luvataan parantavan suorituskykyä rutkasti vaativissa tilanteissa.

EVE Onlinen suurimpiin taisteluihin osallistuu tuhansia pelaajia, mikä voi aiheuttaa huomattavia suorituskykyhaasteita pelaajien tietokoneille. Paraikaa EVE Onlinen testiversiossa käytössä oleva asetus poistaa napin painalluksella kaiken 3D-grafiikan näkyvistä, jolloin näytölle jää vain pelin käyttöliittymäelementit painikkeineen ja numeroineen. Käytännössä näytölle jää siis yllä näkyvän kaltainen musta ruutu, minkä pitäisi vapauttaa tehoja suurten taisteluiden esittämiseltä olennaisimpaan. Grafiikan voi myös palauttaa näkyviin nopeasti tilanteen salliessa.

Kehittäjä CCP Gamesin mukaan toiminto on tarkoitettu vapauttamaan suorituskykyä äärimmäisimpiin tilanteisiin, joita sodan tiimellyksessä voi tulla tiuhaan tahtiin. CCP kertookin kyseessä olevan pelaajien pyynnöstä lisätty toiminnallisuus.

Lähde: CCP Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

Toivottavasti sama innovaatio leviää muihinkin peleihin, mutta pakollisena ja aina päällä olevana.

Esimerkiksi Activision voisi tuoda seuraavaan Call of Dutyyn 1000 pelaajan moninpelin, koska mitään ei tarvitsisi enää renderöidä. Samoin kehityskustannuksissa säästettäisiin, koska ei tarvitsisi luoda kallista tietokonegrafiikkaa. Voi sitä voittojen määrää, kun yksi koodari pystyisi tuomaan markkinoille uuden Call of Dutyn joka viikko!

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Oudoin peli mitä olen ikinä nähnyt. Vaikka pelaankin paradoxin strategiapelejä, niin ymmärrän ydinvoimaloiden valvomoistakin enemmän kuin evestä.

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis

Kaikkihan tietää että EVEn suola on excel -taulukot. 3D -grafiikka on siinä touhussa vain hidaste!

Nostoja