Evolven alphatestiä jatkettiin PS4-ongelmien korjaamisen jälkeen / Uutiset / pelaaja.fi

Evolven alphatestiä jatkettiin PS4-ongelmien korjaamisen jälkeen

3.11.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4

Turtle Rock Studiosin yhteistyöräiskintäpeli Evolven suurta alphatestiä on jatkettu tiistaihin saakka PS4-konsolia vaivanneiden ongelmien korjaamisen jälkeen.

Odotusten mukaan kaikkiaan 100 000 pelaajaa Evolven pariin keräävä "Big Alpha" -testi käynnistyi viikonlopun alla, mutta PlayStation 4 -pelaajat jäivät paitsi huvista konsolin järjestelmäpäivityksen aiheuttamien ongelmien vuoksi. Alphatesti käynnistettiin viime yön aikana myös PS4:llä Turtle Rockin puututtua ainakin suurimpaan osaan Evolven PS4-versiota vaivanneista ongelmista. Testiversio ei nähtävästi toimi vieläkään täysin ongelmitta Sonyn konsolilla, sillä Evolven Twitterin mukaan peliseuran hakuun liittyviä pulmia pyritään ratkaisemaan pikapuoliin.

Alun perin sunnuntaina päättyväksi kaavailtua Big Alphaa voi testata Suomen aikaa tiistai-iltaan saakka Xbox Onella, PS4:llä ja pc:llä.

Evolve julkaistaan pc:lle, Xbox Onelle ja PS4:lle ensi helmikuussa.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Pääsin Digiexpoilla testailemaan Evolven Alphaa ja se jätti aika vahvat "meh" fiilikset.

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors

Näyttää toimivan. Menin optionsiin, peli sammui. Odotin 3min serverin etsimistä, peli teki laittoman virheen ja sammui. Lupaavaa.

Käyttäjän tiger80 kuva
tiger80
Lainaus käyttäjältä Mavors

Näyttää toimivan. Menin optionsiin, peli sammui. Odotin 3min serverin etsimistä, peli teki laittoman virheen ja sammui. Lupaavaa.

Jospa nyt kumminkin odotettaisiin edes beta-vaiheeseen ennen sapelien kalistelua.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Tunkivat itselle steam kirjastoon näemmä kun sattui omistamaan xcomin, tuli muutama matsi pelattua ja ongelmiahan löytyi siitä miten alpha on tehty.
Ensinnäkin asetusten laittamisen jälkeen ainoa tapa testata toimiiko ne asetukset hyvin pelissä on mennä pelaamaan oikeiden ihmisten kanssa peliä. Tottakai itse heitin asetukset maksimiin 4xTXAA ja madeltiin sitten yksi erä siellä 20 FPS tuntumassa.
Toinen ongelma on hieman samaan suuntaan että peliä ei tosiaan voi testata mitenkään muuten kuin hyppäämällä suoraan pelaamaan toisten ihmisten kanssa, joten usea matsi meni niin että sillä hirviöllä pelaava ei tiennyt yhtään mitä tekee ja varttitunnin matsiin pääseminen päättyy siihen että itse erä kestää minuutin.

Ihan siistiltä vaikuttaa, mutta tämä alpha ei todellakaan ole hyvää mainosta pelille kun vielä tunkevat niitä joka ikiselle henkilölle puolipakolla.