Exit the Gungeon paukutti tiensä Steamiin ja Switchille

Enter the Gungeonia kepeämmin jatkava Exit the Gungeon pelittää nyt Switchillä ja Windows-koneilla.

19.3.2020 08:09

Indieräiskintä Enter the Gungeonin eräänlainen seuraaja Exit the Gungeon on saapunut uusille alustoille. Viime vuoden puolella Apple Arcaden puolelta tututuksi tullut teos suuntasi tällä viikolla niin sekä Switchin että Windows-koneiden valikoimiin.

Enter the Gungeonin tarjottua satunnaisesti muodostuvaa ylhäältä päin kuvattua toimintaa, pelataan Exit the Gungeonia sivulta kuvatussa perspektiivissä. Seikkailullisuus on myös melkolailla riisuttu ja pelaaminen tapahtuu jatkuvien vihollishyökkäyksien kohteina olevissa hisseissä, joissa ei parane pysyä kauheasti paikoillaan.

Hintaa Exit the Gungeonille kertyy noin kahdeksan euroa. Mukaan siihen on saatu uusien versioiden myötä 2.0-päivitys, joka lisää peliin uusia aseita, vihollisia, pomoja, huoneita kuin tasapainotuksiakin. Switchillä peli on ajallinen konsoliyksinoikeus.

Exit the Gungeonin Switch-julkaisu paljastui osana Nintendon indipeleihin keskittyvää Indie World -verkkolähetystä, jonka voi katsoa ohesta. Alla on myös Gungeonin vanhempi traileri.

Lisää luettavaa