Extreme-hurmosta tarjoava Steep saa avoimen betaviikonlopun marraskuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Extreme-hurmosta tarjoava Steep saa avoimen betaviikonlopun marraskuussa

28.10.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
2
Steep

Neljällä eri extreme-lajilla mässäilevää Steepiä pääsee testailemaan betatestin muodossa jo ennen pelin virallista julkaisua.

Ranskalaisjätti Ubisoft päiväsi avoimen betatestin marraskuun 18. päivä starttaavalle viikonlopulle. Muutama onnekas pääsee mukaan astetta suppeampaan, 10.–14. marraskuuta pidettävään early access -betaan. Testaajaksi voi ilmoittautua Steepin kotisivuilla. Aiheen tiimoilta julkaistiin myös upouusi traileri.

Alppien myräkkään sijoittuva Steep päästää pelaajat mittelemään voimia laskettelusuksilla, lumilaudalla, liitovarjolla sekä erityisen vauhdikasta meininkiä tarjoavalla liitopuvulla. Lisäautenttisuutta tuodaan GoPro-kameroista tutulla kypärään sijoitetulla näkövinkkelillä. Valtavalle vuorelle sijoittuva avoin maailma päästää pelaajat tekemään myös omia haastetehtäviään.

Ubisoftin Annecy-studion työstämä Steep julkaistaan joulukuun 2. päivä pc:llä, Xbox Onella sekä PlayStation 4:llä.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ilmottauiduin mukaan. Toivottavasti pääsen kokeilemaan pc-versiota, sillä ei sitä kokeilematta uskalla ostaa ja jos konsoliversio on 30 fps niin voi jäädä ostamatta. Mikä olisi erittäin sääli koska tämä genre on rikollisen aliedustettu varsinkin AAA-tasolla.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Lupaavaa, näitä laskettelupelejä ei ole ollut ollenkaan liikaa.