Extreme-laskettelija menehtyi traagisesti Ubisoft-pelin promokuvauksissa / Uutiset / pelaaja.fi

Extreme-laskettelija menehtyi traagisesti Ubisoft-pelin promokuvauksissa

21.07.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
5
Matilda Rapaport

Ruotsalainen ammattilaislaskettelija Matilda Rapaport on menehtynyt traagisesti Chilen Andeilla tapahtuneissa promokuvauksissa.

30-vuotias Rapaport oli Alpeilla kuvaamassa promomateriaalia Ubisoftin tulevan Steep-pelin tiimoilta, kun lumivyöry yllätti extreme-laskettelijan. Rapaportia hoidettiin paikallisessa sairaalassa sitten viime viikon torstaina sattuneen onnettomuuden. Naisen sponsori Red Bull kertoo lopulliseksi kuolinsyyksi hapenpuutteesta johtuvan aivovaurion. Ubisoft on luonnollisesti järkyttynyt tapauksesta, ja traaginen onnettomuus onkin koskettanut ranskalaista julkaisijajättiä syvästi.

Rapaportista itsestään kuultiin viimeksi viikko sitten tämän esitellessä kuvauskalustoaan Instagram-palvelussa. Kuva on otettu muutamaa päivää ennen onnettomuutta.

Steep päästää pelaajat perehtymään extreme-urheilulajien saloihin. Huimapäät pääsevät temmeltämään niin suksilla, lumilaudalla kuin liitopuvullakin. Peli julkaistaan joulukuun aikana PC:lle, PlayStation 4:lle sekä Xbox Onelle.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tuossa harrastuksessa nuo vaarat lienee tiedossa ja laji ei turhaan omanne "extreme"-etuliitettä. Sen kautta voisi sanoa, että harkittu riski ja jopa että oma valinta. Tosin elämä on vaarallista ja kotiinkin voi kuolla. Aikansa voi käyttää kuten haluaa, sellaisin riskein kuin haluaa. Eikä se sittenkään välttämättä mene kuten ajatteli.

RIP.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Toivottavasti tämä ei ainakaan johda pelin peruuntumiseen!

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Hyvä kuva, näyttää että tytöllä olisi viikset...

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer

Ubisoft aiheutti lumivyöryn antaakseen lisää mainosta pelilleen. Kuten aiemmin sanoin, draama on se mikä myy. Mutta, leikki sikseen. Paha juttu sattua nyt muutenkin ahdingossa olevalle firmalle.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic
Lainaus käyttäjältä snaketus

Toivottavasti tämä ei ainakaan johda pelin peruuntumiseen!

Sulla on ainakin prioriteetit kunnossa!