Extreme-urheilu lähtee avoimeen maailmaan – Ubisoftin uusin ylläripeli on Steep

Jälleen yksi ylläripeli mahtui osaksi Ubisoftin E3-lehdistötilaisuutta. Tällä kertaa julki tuotiin extreme-urheiluvetoinen avoimen maailman peli Steep.

13.6.2016 22:48

Ubisoft on jatkanut E3-perinteitään päättämällä lehdistötilaisuutensa jälleen yhden astetta yllättävämmän pelinimikkeen paljastamiseen. Tänä vuonna ylläripeli oli Steep, joka on verkkopelikeskeinen avoimen maailman extreme-urheilupeli.

Steepissa pelaajat löytävät itsensä Alppien ja Alaskan rinteiltä, joissa näillä vapaus niin kiipeillä, lasketella kuin liidelläkin erinäisiä temppuja ja yhteisövetoisia haasteita tehden. Pelin pitäisi tukea laajalti myös pelaajien tekemien stunttien nauhoittamista ja seuraamista.

Steepin takaa löytyy Ubisoft Annecy, joka on viimeisinä vuosina toiminut myös esimerkiksi The Divisionin ja Ghost Recon: Wildlandsin kehitystukena. Peli on työn alla sekä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle että pc:lle ja sen pitäisi saapua ulos peräti jo joulukuun aikoihin.

Ohessa sekä yleinen esittelytraileri että myös hieman selvää pelikuvaakin Steepista. Mukaan pelin lähestyviin beetatesteihin voi hakeutua sen kotisivujen kautta.

 

Lisää luettavaa