Extreme-urheilu lähtee avoimeen maailmaan – Ubisoftin uusin ylläripeli on Steep / Uutiset / pelaaja.fi

Extreme-urheilu lähtee avoimeen maailmaan – Ubisoftin uusin ylläripeli on Steep

14.06.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Ubisoft on jatkanut E3-perinteitään päättämällä lehdistötilaisuutensa jälleen yhden astetta yllättävämmän pelinimikkeen paljastamiseen. Tänä vuonna ylläripeli oli Steep, joka on verkkopelikeskeinen avoimen maailman extreme-urheilupeli.

Steepissa pelaajat löytävät itsensä Alppien ja Alaskan rinteiltä, joissa näillä vapaus niin kiipeillä, lasketella kuin liidelläkin erinäisiä temppuja ja yhteisövetoisia haasteita tehden. Pelin pitäisi tukea laajalti myös pelaajien tekemien stunttien nauhoittamista ja seuraamista.

Steepin takaa löytyy Ubisoft Annecy, joka on viimeisinä vuosina toiminut myös esimerkiksi The Divisionin ja Ghost Recon: Wildlandsin kehitystukena. Peli on työn alla sekä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle että pc:lle ja sen pitäisi saapua ulos peräti jo joulukuun aikoihin.

Ohessa sekä yleinen esittelytraileri että myös hieman selvää pelikuvaakin Steepista. Mukaan pelin lähestyviin beetatesteihin voi hakeutua sen kotisivujen kautta.

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ihan jees. Itsellä tosin kesken esim. SSX, joten en tiedä kannattaako tuota ostaa. Jonkun aikaa varmaan pelleilisi vuoristossa ja sitten jäisi pölyttymään hyllyyn.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Onneksi se ei ollut taas joku tyhmä räiskintäpeli, vaikka moni varmaan pettykin, kun sieltä palljastui "urheilupeli". Itse olen ainakin ihan täpinöissä, koska extremeurheilu on lähellä sydäntä (varsinkin lumilautailu) ja erittäin aliedustettu laji videopeleissä. Vaikka SSX onkin loistava pelisarja niin mukavaa, että saadaan vähän vakavampi kuitenkin huumorilla höystetty peli genren edustajaksi. En malta odottaa tätä! Ubisoftin shown kevyesti paras peli.