F1 2015 vie Räikkösen ja kumppanit uuteen sukupolveen - katso ensikuvat! / Uutiset / pelaaja.fi

F1 2015 vie Räikkösen ja kumppanit uuteen sukupolveen - katso ensikuvat!

26.03.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
4
F1 2015

Codemasters julkisti virallisesti seuraavan F1-pelin. F1 2015 nähdään PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja pc:llä, eli sarja hylkää odotusten mukaisesti vanhan sukupolven konsolit kokonaan.

Virallisen lehdistötiedotteen mukaan uuden sukupolven F1 2015 vie pelaajat lähemmäs autourheilun kuninkuusluokkaa, sillä peli on rakennettu kokonaan Codemastersin uusimman EGO-pelimoottoriversion ympärille. Tämä tietää graafisen kasvojenkohotuksen lisäksi paranneltua fysiikkaa, ja ohjattavuuteen luvataan lisäyksiä 20 eri osa-alueella, joista merkittävimpänä mainitaan uusitut rengasfysiikat.

Mukana on luonnollisesti alkaneen kauden radat, kuskit ja sääntöuudistukset, mutta bonussisältönä mukana on jopa viime kauden sisältöä. Uudella televisiolähetystyylisellä esitysmallilla pyritään tavoittamaan kisaviikonloppujen tunnelmaa entistä paremmin, ja pelaajat voivat jopa kommunikoida auton ratissa varikkotiiminsä kanssa joko kuulokemikrofonin kautta tai PlayStation Cameran ja Xboxin Kinectin äänentunnistuksella.

Lisätietoja F1 2015:stä saadaan kesän lähestyessä, sillä peli saapuu julkistetuille alustoille jo kesäkuussa.

Lähde: Codemasters

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

60fps konsoleilla ja 1080p? Jos niin, niin impressive. Sekä myös luovaa käyttöä Kinectille ja PS Cameralle.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä snaketus

-- luovaa käyttöä Kinectille ja PS Cameralle.

Sinänsä hauska että samalla kun tuota luovaa käyttöä on noille niin saman voi tällä kertaa jopa tehdä kuulomikillä. Asia, jota olen usein miettinyt kun pelissä on sanottu olevan äänikomentoja. Miksei pelkkä mikki riitä vaan pitää olla se ~100 kamera?

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä zappah

[quote='käyttäjältä snaketus']-- luovaa käyttöä Kinectille ja PS Cameralle.[/quote]Sinänsä hauska että samalla kun tuota luovaa käyttöä on noille niin saman voi tällä kertaa jopa tehdä kuulomikillä. Asia, jota olen usein miettinyt kun pelissä on sanottu olevan äänikomentoja. Miksei pelkkä mikki riitä vaan pitää olla se ~100 kamera?

Ei tarvi pitää epämukavaa härveliä päässä. En nyt lähtis kinectiä tämän takia ostamaan, mutta kiva toiminto jos se jo valmiina ja toimettomana siä kököttää.

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Tänä keväänä olen pitkästä pitkästä aikaa formuloita katsellut mitä nyt ensimmäisen ja tänä viikonloppuna toisen osakilpailun muodossa. Saa nähdä kiinnostaako kesään tai syksyyn asti katsella, mutta kyllä nämä F1-pelit ovat olleet viime vuosina laadukkaita tapauksia. Ostoon tuskin lähtee, mutta pidetään silmällä mitä sieltä tulee. Silmäkarkkia nyt ainakin on lupa odottaa.