F1 23 ilmestyy ensi kuussa – Braking Point -tarinatila palaa vuoden tauon jälkeen

F1-tarinat saavat jatkoa kesäkuussa.

5.5.2023 11:03

Formula 1 -sarjan viralliset pelit saavat jatkoa taas ensi kuussa. 

Julkaisija EA on vahvistanut F1 23:n ilmestyvän 16. kesäkuuta pc:lle, Xboxille ja PlayStationille. Samalla Codemastersin kehittämän kilpa-autoilupelin on paljastettu saavan tarinapelimuodon, joka tekee paluun vuoden tauon jälkeen.

F1 2021:ssä nähdyn Braking Point -tarinatilan kerrotaan tarjoavan tänä vuonna entistä enemmän draamaa ja toimintaa. Tarinassa seurataan sarjan aiemmista osista tuttujen Aiden Jacksonia ja Devon Butlerin tarinaa Konnersport Racing Team -tulokastallin riveissä. Lisäksi tarinaan kytkeytyy Devonin sisko Callie Mayer, joka tavoittelee F1-paikkaa voitettuaan ensimmäisenä naisena mestaruuden F2-sarjassa. Kisailun lisäksi Braking Pointin kerrotaan tarjoavan valintoja, jotka muovaavat tarinan käänteitä.

Tarinatilan lisäksi F1 23 sisältää kaksi uutta rataa: Yhdysvalloissa sijaitsevan Las Vegas Street Circuitin sekä Qatarin Losail International Circuitin. Mukana on myös kolme vuoden 2023 F1-kaudelta poistunutta rataa, jotka ovat saatavilla eri pelimuodoissa.

Pelin kerrotaan sisältävän myös parannellun fysiikkamallinnuksen sekä realistisemman tuntuman tarjoavan tasapainotuksen aerodynamiikan ja rengaspidon välillä. Peliyhteisöltä saatujen toiveiden perusteella F1 23:een on lisätty myös punaiset liput sekä uusi 35% kisan pituus.

Lähde: EA

Lisää luettavaa