Fable-roolipelisarja palaa pc:lle juhlajulkaisun muodossa / Uutiset / pelaaja.fi

Fable-roolipelisarja palaa pc:lle juhlajulkaisun muodossa

8.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Microsoftin toimintaroolipelisarja Fablelle puhaltavat uusvanhat tuulet pian myös pc:llä. Brittistudio Lionheadin virallisessa blogissa on kuluvalla viikolla saatu vahvistettua, että alkujaan viime helmikuussa Xbox 360:llä nähty Fable Anniversary -paketti saadaan seuraavaksi myös Steamiin.

Ennen Anniversaryn pc-version varmistusta ehti Lionhead kiusoitella käännöksestä jo kertaalleen lyhykäisellä YouTube-videolla (kts. alta). Kyseiseen videoon kehittäjät ovat piilottaneet lyhykäisen binääriviestin, jonka perusteella Steamin oma Fable Anniversary julkaistaisiin tulevan syyskuun aikana.

Fable Anniversary on uusioversio alkujaan vuonna 2004 julkaistusta Fable-pelistä ja sen The Lost Chapters -laajennuksesta. Uusioversion myötä vanha Fable saatiin pelattavaksi teräväpiirtomuodossa, minkä ohella osaa sen toiminnoista päivitettiin myös hieman modernimpaan kuosiin.

Lähde: Lionhead Studios

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Itse jo ehdin otsikon perusteella kuvitella, että jonkinmoinen Fable Collection (1-3) tulisivat PC:lle yhdessä paketissa xP....sarjan toinen osahan PC:ltä kokonaan puuttuu.

Nostoja