Facebook osti itselleen The Order: 1886 -studio Ready at Dawnin / Uutiset / pelaaja.fi

Facebook osti itselleen The Order: 1886 -studio Ready at Dawnin

23.06.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
6
Ready at Dawn, Facebook, Oculus Studios

Facebook on ilmoittanut ostaneensa alaisuuteensa vuonna 2003 perustetun Ready at Dawn -studion, joka tunnetaan muun muassa The Order: 1886:sta ja VR-peli Lone Echosta.

– Lähes 17 vuotta sitten aloitimme taipaleemme perustamalla pelistudion. Matkan aikana olemme innovoineet genrejen, kokemusten, pelien ja alustojen parissa. Tänään olemme innoissamme liittyessämme Facebook-perheeseen ja avatessamme uuden kappaleen tarinassamme sekä jatkaaksemme kiinnostustemme parissa, studion toimitusjohtaja Ru Weerasuriya kertoo Twitterissä.

Entisistä naughtydogilaisista koostuva studio aloitti taipaleensa yhteistyössä Sonyn kanssa ja vastasi muun muassa God of War: Chains of Olympusista ja God of War: Ghost of Spartasta ennen kuin julkaisi oman alkuperäisnimikkeen, The Order: 1886:n.

Vuonna 2017 studio käynnisti yhteistyön Facebookin omistaman Oculus Studiosin kanssa ja ryhtyi kehittämään VR-seikkailu Lone Echoa.

Parhaillaan Ready at Dawn työstää tälle jatko-osaa, Lone Echo 2:ta, jonka Facebook julkaisee myöhemmin tänä vuonna.

Lähde: Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Itse pidin paljon The Order: 1886:sta ja mielelläni ottaisin pelille jatkoa, jossa olisi vain parempi hinta-kestosuhde.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Order oli ihan toimivaa viihdettä ja kestonsa takia oli mukava pelailla parikin kertaa läpi. Itselleni se tuli konsolibundlena ja yllätyin sen tähden ehkä hitusen enemmänkin koska odotukset olivat aika matalat pelin saaman pienen tylytyksen vuoksi.

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

Farm Ville 3 confirmed siis.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Lone Echo on edelleen vr-pelien ehdotonta kärkikastia, joten odotan mielenkiinnolla jatkuvan yhteistyön tuloksia.

Käyttäjän SenSSi kuva
SenSSi

Onhan echo arena myös heidän tuotoksiaan. Yksi questin pelatuimmista. Eikös tämä uutinen ollut samassa uutisessa missä kerrottiin Oculus Go:n hylkäämisestä.(oculus.com)

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Muutama päivä sitten ihmettelin mitä näille tyypeille tapahtui, he olivat matkalla suurmenestykseen työskenneltyään niin pitkään Sony IP:eiden käsikonsolipelien kanssa ja sitten Order 1886 tapahtui, sen jälkeen Sony ei heihin enää koskenut ja pelkkiä VR-pelejä Oculus:ille. Sääli, olisi toivonut porukalle parempaa ja en usko että Facebook sitä heille tarjoaa.

Nostoja