Fall Guys -julkaisija ja Serious Sam -kehittäjä menivät naimisiin – ikäeroa 17 vuotta! / Uutiset / pelaaja.fi

Fall Guys -julkaisija ja Serious Sam -kehittäjä menivät naimisiin – ikäeroa 17 vuotta!

23.10.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Fall Guys, Serious Sam, Devolver Digital, Croteam, hankinta, The Talos Principle

Indiejulkaisija Devolver Digital ja kroatialaiskehittäjä Croteam ovat jatkossa osa yhtä onnellisa perhettä. Devolver on ilmoittanut, että yhtiöt ovat tapailleet nyt sen verran pitkään, että ne ovat päättäneet "mennä naimisiin". Tässä tapauksessa se tarkoittaa, että Croteam on nykyisin Devolverin omistuksessa – tai ainakin jotain sinnepäin.

– Devolver on hankkinut Croteamin... tai ehkä Croteam hankki Devolverin... kukapa tietää tässä vaiheessa suhdetta. Varmaa on silti, että yhteinen tulevaisuutemme on ultrajännittävä, johon kuuluvat jännittävät uudet projektit, kuten The Talos Principle 2, lisää Serious Samia ja kokonaan uusi nimike Croteamilta ja sen yrityshautomossa olevilta studioilta, Devolerin tiedotteessa kerrotaan.

Hankinnan hintaa ei ole julkistettu.

Osapuolien ikäero ei ole mikään kaikkein pienin, sillä siinä missä Croteam tupsahti maailmaan vuonna 1992 sai Devolver varsinaisen alkunsa kesällä 2009. Se ei ole estänyt yhtiöitä olemasta silti yhdessä jo pidemmän aikaa ja saamaan useita yhteisiä lapsia. Devolver toimi heti debyyttivuotenaan Serious Sam HD: The First Encounterin julkaisina ja on auttanut tuomaan maailmaan sittemmin muun muassa myös Serious Sam 3:n ja juurikin alkuperäisen The Talos Principlen.

Serious Sam 4 sai julkaisunsa yhtiöiltä nyt syyskuussa.

Lähde: Devolver Digital

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Talos Principle 2? Jes! JES!

Saa kyllä nähdä mihin tarina etenee. Ensimmäinen peli päättyi aika tyhjentävästi.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Ai että oikein Fall Guys -julkaisija? Minä ainakin olen tuntenut Devolverin nimenomaan Serious Samista, Shadow Warriorista ja vastaavista räiskinnöistä enkä mistään kaatuilevista munapäistä!

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Refloni

Talos Principle 2? Jes! JES!

KYLLÄ! JES JES JES!

Lainaus Poliisitapaus

Ai että oikein Fall Guys -julkaisija? Minä ainakin olen tuntenut Devolverin nimenomaan Serious Samista, Shadow Warriorista ja vastaavista räiskinnöistä enkä mistään kaatuilevista munapäistä!

Minä taas E3-videoistaan.

Nostoja