Fall Guys: Ultimate Knockdown saavutti ensimmäisenä vuorokautenaan yli 1,5 miljoonaa pelaajaa – serverit kyykkäsivät välittömästi / Uutiset / pelaaja.fi

Fall Guys: Ultimate Knockdown saavutti ensimmäisenä vuorokautenaan yli 1,5 miljoonaa pelaajaa – serverit kyykkäsivät välittömästi

6.08.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1
Fall Guys, Mediatonic

Mediatonicin tiistaina julkaistu Fall Guys: Ultimate Knockdown on osoittautunut indie-studiolle valtaisaksi menestykseksi.

Kehittäjät ilmoittivat pelin saavuttaneen ensimmäisen vuorokauden aikana jo yli 1,5 miljoonaa uutta pelaajaa. Valitettavasti innokas pelaajaryntäys aiheutti samalla lukuisille laajoja serveriongelmia, joiden vuoksi pelin moninpelipalvelimiin ei saatu yhteyksiä. Tekijät ovat jo ilmoittaneet työstävänsä päivitystä serveriongelmien ratkaisemiseksi.

Valtavat pelaajamäärät ja serveriongelmat eivät jääneet tosin studion ainoiksi huolen- ja ilonaiheiksi ensimmäisten päivien aikana, sillä tuohtuneet pelaajat ryhtyivät pommittamaan välittömästi Steamin käyttäjäarvioit täyteen negatiivisia arvioita. Tilanne muuttui päinvastaiseksi vain muutama tunti myöhemmin, kun muut käyttäjät pommittivat yleisen mielipiteen takaisin positiiviseksi.

Fall Guys: Ultimate Knockdown on saatavilla pc:lle ja PlayStation 4:lle. Peli on myös parhaillaan jaettavana ilmaiseksi kaikille PlayStation Plus -tilaajille.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kille kuva
Kille

On sen sorttista stupid fakin scheissea tämä peli, että tästä riittää iloa joksikin aikaa. Hetkeen ei ole tullut vastaan pelejä, joita joskus oli ja pelattiin vkloppuöisin, kun kisakunto alkoi Codien jälkeen olemaan suht olematon, mutta vielä teki mieli porukalla jatkaa.

Eihän tässä ole mitään järkeä usein, mutta tämmöisiä pelejä kaivataan.