Fallout 3 laitetaan kuntoon kaikilla alustoilla / Uutiset / pelaaja.fi

Fallout 3 laitetaan kuntoon kaikilla alustoilla

21.11.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
36

Fallout 3 on julkaistu. Bethesdan roolipeli on vahva ehdokas vuoden parhaaksi peliksi. Se on kerännyt huippuarvosteluita ja peli on osoittautunut myös kaupalliseksi menestykseksi. Fallout 3:a pelanneita pelaajia ovat kuitenkin vaivanneet bugit, jotka ovat joissain tapauksissa estäneet pelaamisen jopa kokonaan.

Pelin kehittänyt Bethesda lupaa pistää Fallout 3:n kuntoon päivityksellä. Toistaiseksi ei vielä ole tiedossa mitä vikoja päivitys tulee korjaamaan, mutta todennäköisesti Bethesda ilmoittaa asiasta piakkoin. Päivitys tulee kaikille kolmelle alustalle.

Lähde: Bethesda Forums

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Lord Tumi kuva
Lord Tumi

Itsellä ei ole kyllä mitään "kriittisiä" bugeja tullut, mutta onhan se hienoa että peli päivittyy. Hieno uutinen!

Käyttäjän realgamer kuva
realgamer

Ihan hyvä juttu, pelikin on varmaan ostamisen arvoinen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jostain syystä alkoi noin 70 pelatun tunnin jälkeen kaatuilemaan ilman mitään syytä. Erikoista, sanon minä!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

samaa ongelmaa olen myös havainnu. kannattaa jos pcllä pelailee niin hakata vaan sitä f5 jatkuvasti.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

No hyvä näin. Itse en tiedä kuinka vakavia nämä bugit ovat, kaatuilua kuulemma ollut vähän jokaisessa versiossa. Toivottavasti tulee pian, etteivät ainakaan jouluna enää bugit vaivaa, kun itse saan tämän pelin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

kattuu tyyliin kerran puolessa tunnissa, liittyy jotenkin ffds codekkiin

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Itsellä ollu tuon VATSin kanssa ongelmia, joskus pitää koko kone käynnistää uudestaan että se edes menisi VATS-tilaan ja joskus se vaan jumittaa johonkin vastustajaan hetkeksi, niin, että koko vastustaja on värjättynä vihreäksi mutta mitään prosentteja ei näy. Muita ongelmia ei PS3:lla ole onneksi tullut, 23 tunnin aikana vasta kerran kaatunut.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kovin keskeneräisenä pukattu markkinoille, koska joka versio vähintään jumittuu tai bugaa jollain tapaa. Antaisivat näille peleille aikaa valmistua, koska pelimarkkinat ovat olemassa myös joulun jälkeen ja Fallout 3 olisi pärjännyt ihan tarpeeksi hyvin esimerkiksi helmikuussa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Itelläni kaatui melko tasaisesti 3 tunnin välein kun pelas ja kone piti käynnistää uudestaan. Onneksi tuo f5 paineleminen on tuttua puuhaa.

Käyttäjän JaakkimO kuva
JaakkimO

Bethesda tuntuu pukkaavan pelinsä aina markkinoille vähän miten sattuu. Oblivionin kanssahan oli sama homma ja itsellä Falloutikin muutaman kerran jäätynyt. Sinällään ei ihme sillä sama pelimoottorihan on kyseessä. Viilaisivat pelinsä täysin valmiiksi ennen julkaisua.