Fallout 3: Operation Anchorage saapui ladattavaksi / Uutiset / pelaaja.fi

Fallout 3: Operation Anchorage saapui ladattavaksi

28.01.2009 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
44

Bethesdan roolipeli, Fallout 3, on nyt päivittynyt. Operation Anchorage -laajennus on saatavilla Xbox Livestä 800 MS pisteellä eli vajaalla kymmenellä eurolla. Bethesda lupaa myös, että Fallout 3:n maailmaan on piakkoin luvassa lisää laajennuksia. The Pitt -laajennus saapuu jo helmikuun alussa ja The Broken Steel maaliskuussa.

Lue lisää Operation Anchoragesta täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän GarrettJu kuva
GarrettJu

Eikös nämä lisäosat ole vain Xbox 360:lle ? Toivottavasti ne julkaisee edes jonkun Game Of The Year Editionin myöhemmin PS3:lle, joka sisältäisi nämä lisäosat. Muuten kyllä ketuttaa

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

hajoo paska3laatikkoos

Käyttäjän Lavaeolus kuva
Lavaeolus

PC ja Xbox 360 taisivat olla vain.Rock Paper Shotgunissa oli jo juttua tästä, että kuinka paljon joutuu pc:llä sähläilemään Games for Windows Liven kanssa ennenkuin saa toimimaan ja myös arvostelu eurogamerissa 5/10 oli kuulemma sellainen 2,5h pituinen eikä rushinut tai mitään. :E

Tosiaan toivoo jotta tulisi vaan jonkinlainen goty edition sitten pc:lle etten joudu koskemaan GFWL pitkällä tikullakaan. Ei tässä kiireitä.

Käyttäjän Lavaeolus kuva
Lavaeolus

Ja hainpa nyt vielä linkit molempiin tässä samalla vielä.

http://www.rockpapershotgun.com/2009/01/27/fallout-3-new-content-adventures-in-gfwl/

http://www.eurogamer.net/articles/fallout-3-operation-anchorage-review

Käyttäjän Lord Tumi kuva
Lord Tumi

Goty editionia täälläkin toivotaan. PC:lle kun tämän omistan niin en jaksa ruveta sähläämään GFWL:n kautta. Uskon että saattaa olla ihan mukavaa pikkupurtavaa vaikka lyhyt kuulema onkin.

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Ei itsellä ollut mitään ongelmaa saada LIVE toimimaan PC:llä. Joku tohelo aloittelija siellä yrittänyt..

Anyway, tuli nyt ladattua, mutta en viittinyt ruveta kävelemään sinne määränpäähän vielä eilen. Tänään taidan sukeltaa Anchoragen simuloituun maailmaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Joopa joo ostin tän visalla vinguttamalla, eli ostin 1k ms pistettä 12 eurolla et sain tämän ladattua. Noin 15:00 eilen alotin pelaamisen ja 17:00 oli lisäsisältö pelattu läpi.

Gauss rifle on ihan jees, mut siinä ei ole kun 1 patruunan lipas.

Aika rahastuksen meininki tässä on.

Muutenkin syö kyseisessä pelissä se, että V.A.T.Silla ei osu mihinkään jos vihollinen ei ole lähietäisyydellä. Saisivat vähintään tuplaa VATSin rangen. Pelaan normaalisti siis ihan fps tyylisesti manuaalisesti ampumalla ja sillä tavalla harvoin viholliset edes ehtii ampua tai tajuaa ampua takasin. Käyttäisin kyllä vatsia jos sillä tekisi perhana jotain muuten kun vihollisen seisoessa metrin päässä.

Tämä siis 20 tason ukolla pelattuna jolla on kyseisiin aseisiin liittyvät skillit 100 ja kaikki tarkkuutta parantavat perkit hankittuna.
PC versiosta siis on kyse.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Näköjään ainoa kunnollinen lisäsisältö tulee olemaan The Lost and damned gtahan, siitä saa sentään 15h pelattavaa plus jotain lisähärpäkkeitä

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Vähän liian hitaasti pelaajalehti uutisoi tästäkin, menin tuon lisärin eilen läpi ja ihan mukavahan tuo oli vaikkakin helvetin lyhyt.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tiedoksi vaan ihmisille että tuon lisärin saa toimimaan pcllä ilman GFWL, täytyy vain ne kolme tiedostoa kopioida Fallout 3:sen data kansioon ja pelittää kuin unelma, itsekkin juuri näin tein.