Fallout 3 sai räjähtävän vastaanoton / Uutiset / pelaaja.fi

Fallout 3 sai räjähtävän vastaanoton

4.11.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
63

Fallout 3 julkaistiin Suomessa viime viikon torstaina. Bethesdan kehittämä jatko-osa on saanut räjähtävän vastaanoton sekä pelaajilta, että kriitikoilta. Peli on kerännyt huippuarvosanoja ja osoittautunut myös kaupalliseksi menestykseksi.

Fallout 3 on jo nyt myynyt enemmän kuin kaikki aiemmat tähän asti julkaistut Fallout-pelit yhteensä. Englannissa Fallout 3 meni suoraan ykköseksi PS3, Xbox 360 ja pc-myyntilistauksissa. Kaikki alustat huomioivassa listauksessa Fallout 3 meni myös ykköseksi jättäen FIFA 09:n nuolemaan näppejään.

Englannin myyntilista:

1. Fallout 3
2. FIFA 09
3. Wii Fit
4. Fable II
5. Pro Evolution Soccer 2009
6. Far Cry 2
7. Quantum of Solace
8. LEGO Batman
9. Mario Kart Wii
10. Saints Row 2

Lähde: Games Industry

Muista myös lukea Pelaajan Fallout 3 -arvostelu täältä! (Kaikille avoin!)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Suprised anyone? Except oldtime-gamers.... Eihän siin, hienoa työtä Bethesda :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jätetään se englannin kirjoittaminen, jos sitä ei osata.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Peli kyllä ansaitsee varmasti numeronsa ja kehunsa. Mukava myös huomata, että peli myös myy, eiköä floppaa myynnillisesti. Taitaapi mennä tämä peli ostoon tuossa joulun tienoilla vielä ;)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Onhan se hyvä että peli myy mutta toivottavasti tämä ei viitoita tietä tulevalle Falloutille ja suunnalle miten sitä mahdollisesti kehitetään. Eli Oblivion-Fallout on nyt sitten nähty. Ehkäpä seuraava Fallout sarjan peli on enemmän oikea roolipeli?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jätetään myös se suomen kirjoittaminen, jos sitä ei osata ja siirrytään käsimerkkeihin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Määrittele oikea roolipeli? En ole vielä Fallout3:ea kokeilemaan päässyt, mutta lukemani perusteella se ei hirveästi oman näkemykseni mukaan sellaisesta eroa. Sisällöllisesti taitaa peitota lukemieni arvostelujen pohjalta nämä "tuhotaan miljoonia vihulaisia, kerätään tavaraa ja parannellaan kykyjä"-"roolipelit" mennen tullen, vaikkei kaikesta kuulemma taida pelkästään puhumalla ihan kokonaan selvitä. Aika näyttää, mutta minä ainakin aloitan maailmanvalloituksen hiippailevalla diplomaatilla ja katson, että mistä tämä peli on tehty. ;)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Failout 3

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

" Suprised anyone? Except oldtime-gamers… "

Täälläpä yksi neljännesvuosisadan verran ahkerasti pelannut toteaa että paras Fallout tähänmennessä. Aivan loistava tekele.

Siellä olemisen tuntu on parempi kun aikaisemmissa legendoissa yhteensä.

" Ehkäpä seuraava Fallout sarjan peli on enemmän oikea roolipeli? "

Tämä on vähintään yhtä paljon roolipeli kun aikaisemmatkin, suuremman sielläolon illuusion vuoksi paljon enemmänkin. Eikö nykynuoriso osaa enää ollenkaan perustella irtoheittojaan ?

Käyttäjän Yuicy kuva
Yuicy

"Fallout 3 on jo nyt myynyt enemmän kuin kaikki aiemmat tähän asti julkaistut Fallout-pelit yhteensä." Niinpä niin, tässä vaiheessa ei varmaan ihmisiä enää saa tutustumaan vanhempiin peleihin.
Täytyy muistaa, että Fallout 3 on multiplatform -peli, joten mahdollisia ostajiakin löytyy enemmän kuin vuosia sitten ensimmäisten Fallout pelien aikana. Erittäin hyvä juttu Bethesdalle, ettei tämän kaiken hypen jälkeen peli ollutkaan täysin floppi. Täytynee tämä jossain välissä itsekin katsastaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Fallout 3 on roolipeli. Roolipeli, jota on hieman maustettu FPS-elementeillä. Jos joku on muuta mieltä, hän on väärässä. Peliä 20 tuntia pelanneena en voi edes käsittää, mitä epäselvää tässä universaalissa totuudessa on.