Fallout 3 vain heinäkuun Pelaaja-lehdessä

Heinäkuun Pelaaja paljastaa Fallout 3:n

14.9.2011 21:49
pe58_retail.jpg

Fallout-sarja on yksi pelaamisen historian suosituimmista pelisarjoista.

Virallista jatko-osaa, eli Fallout 3:a on odotettu pitkään ja hartaasti. The Elder Scrolls -sarjasta tunnettu Bethesda osti Falloutin oikeudet jo vuosia sitten Interplaylta ja ilmoitti vuonna 2004 tekevänsä Fallout 3:n.

bos.jpg

Vasta tänä kesänä Bethesda raotti salamyhkäisyyden verhoa Fallout 3:n ympärillä. Pelaaja-lehden Miika Huttunen pääsi ainoana kotimaisen median edustajana tutustumaan peliin Bethesdan luona. Monen pelaajan oli vaikea sulattaa sarjan siirtymistä uuden tekijäryhmän käsiin, mutta näkemämme perusteella on syytä olla optimistinen.

Heinäkuun Pelaajassa on laaja artikkeli Fallout 3:sta sekä pelisarjan historiasta. Kuinka Fallout toimii ensimmäisestä persoonasta pelattuna ja kuinka tekijät yrittävät pitää pelisarjan fanit tyytyväisinä? Nämä ovat vain muutamia asioita, jotka käyvät ilmi artikkelista, jossa kerromme suoraan miltä odotettu jatko-osa vaikuttaa. Ovatko muutokset hyviä vai huonoja?

Artikkeli sisältää runsaasti uusia kuvia pelistä ja tietenkin, kaiken mahdollisen tiedon vuoden 2008 lopussa PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle ilmestyvästä pelistä.

Heinäkuun Pelaaja-lehti on myynnissä ensi viikon alusta alkaen hyvin varustetuissa lehtipisteissä.

dialogue.jpgpip-boy.jpgspringvale.jpgvats.jpg

Lisää luettavaa