Fallout 3:n näyttelijäkaartiin huippunimi / Uutiset / pelaaja.fi

Fallout 3:n näyttelijäkaartiin huippunimi

8.05.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
14

Fallout 3:a kehittävä Bethesda Softworks on paljastanut, että pelin ääninäyttelijäporukkaan on liittynyt arvostettu näyttelijä Liam Neeson. Muun muassa Tähtien sota: Episodi I:ssä, Narniassa ja Batman Beginsissa nähty Neeson lainaa äänensä päähahmon isälle, jolla on suuri rooli pelin tarinassa.

- Tämä rooli kirjoitettiin juuri Liamia ajatellen. Se tarjoaa tarvittavaa dramatiikkaa pelin juoneen. Liamin kanssa on hienoa työskennellä, tuottaja Todd Howard selitti.

Bethesda Softworks on kertonut toistaiseksi hyvin vähän Fallout 3:sta. Lisää tietoa on luvassa lähikuukausien aikana.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Ryynix kuva
Ryynix

Mutta missä on Richard Dean Anderson?

Käyttäjän Joel-san kuva
Joel-san

Toivottavasti tällä kertaa Bethillä on enemmän kuin kolme ääninäyttelijää. Ja toivottavasti rahoja ei tuhlata täysin ääninäyttelyyn vaan panostetaan siihen dialogiin. Jos kuulen lopullisessa pelissä kerrankin ”I saw a radscorpion yesterday” heitän pelin ikkunasta helvettiin ja asennan Fallout 2:n koneelle.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jos Ron Perlman on mukana, niin kaikki on hyvin.

Käyttäjän Ryynix kuva
Ryynix

"Toivottavasti tällä kertaa Bethillä on enemmän kuin kolme ääninäyttelijää.."

Juu, tohon olisi kyllä syytä panostaa. Toivottavasti ei mennyt kaikki rahat sitten tohon lisenssin ostoon ja Liaminl palkkaamiseen jotta saisivat lisää noita ääniä mukaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Fallout ansaitsee vain parasta.

Käyttäjän madKORfan kuva
madKORfan

Missä oikein asut Joel-san, jos ikkunastasi on suora yhteys helvettiin?!

Fallout 1-2 ovat hienoja pelejä, perkeleen hienoja pelejä. Bethesda Softworksin Oblivion oli vain hieno peli, joten en täysin varauksetta usko pelitalon kykyyn tehdä Fallout 3.

Richard Dean Anderson on hiljattain saanut paljon huomiota. Ensin Simpsoneissa ja nyt se tuli mieleen Fallout-pelistä. Ehkä katson jakson tai kaksi MacGyveria.

Käyttäjän Joel-san kuva
Joel-san

”Missä oikein asut Joel-san, jos ikkunastasi on suora yhteys helvettiin?!”

Aina, kun tulee puhe Fallout 3:sta, minä vajoan kotini mukana pessimismin suohon. Se on ihan siinä helvetin naapurissa.

Tosissaan puhuen tämä on kyllä aika masentavaa, että hypekoneisto käynnistetään aivan samoin tavoin kuin Oblivioninkin. Ääninäyttelijöillä ja muulla aivan turhilla asioilla, joilla vaan taataan suuren yleisön kiinnostus. Pelistä ei paljasteta juuri mitään muuta kuin pintaa. Pinta puree sitten siinä määrin peliarvostelijoihin, ettei se hypnoosi lakkaa ennen kuin pelille on kirjattu ylös mahtavat arvosanat. Voisinpa lyödä vaikka kalsareistani vetoa, että 28 päivän päästä saamme ihailtavaksi Radiance AI 2.0:n myötä entistä aidommin käyttäytyviä ghouleja.

Käyttäjän mazax kuva
mazax

voi jee..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Toivottavasti tällä kertaa Bethillä on enemmän kuin kolme ääninäyttelijää. Ja toivottavasti rahoja ei tuhlata täysin ääninäyttelyyn vaan panostetaan siihen dialogiin. Jos kuulen lopullisessa pelissä kerrankin ”I saw a radscorpion yesterday” heitän pelin ikkunasta helvettiin ja asennan Fallout 2:n koneelle."

Jep. Eipä tähän enää paljoa ole lisättävää. Kaikkea dialogiahan ei ole pakko ääninäytellä...

Käyttäjän Agathon kuva
Agathon

Ennemmin fiksusti kirjoitettu dialogi, kuin jonkun Hollywood nimen lausuma "When I was young, the bombs went off...". Ja Ron Perlman pitämään alkupuheen. Jos Bethesdan mulkut ei sitä tajua, niin ei kyllä juurikaan ole toivoakaan että tajuaisivat mitään muuta(kaan).