Fallout 4 -modit myöhästelevät PS4:llä / Uutiset / pelaaja.fi

Fallout 4 -modit myöhästelevät PS4:llä

3.07.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Bethesdan suunnitelmat tuoda Fallout 4 -modeja PlayStation 4:lle asti ovat venyneet hieman. Alunperin Bethesdan oli tarkoitus esitellä ominaisuus PlayStation 4 -pelaajille jo kesäkuussa, mutta nyt modien tuloa on lykätty toistaiseksi määrittelemättömän ajan verran.

Ongelmaksi PlayStation 4:n suhteen näyttävät muodostuneen muutamat tekniset asiat. Jo aiemmin kesäkuun puolivälissä Bethesda oli ilmaissut esimerkiksi, että ainakin modeissa käytettyjen tekstuurien ja äänien tuominen Sonyn alustalle on tuottanut vaikeuksia. Bethesda onkin tehnyt töitä Sonyn itsensä kanssa voidakseen löytää vielä ratkaisun pulmiinsa.

Xbox Onelle Fallout 4:n modituki saapui toukokuussa. Bethesdalla on ilmeisesti vielä myös suuria jatkosuunnitelmia konsolipelien modaamisen suhteen, sillä myöhemmin syksyllä saapuvan The Elder Scrolls V: Skyrimin Special Edition -version on luvattu myös tukevan konsoleilla modien käyttöä.

Lähde: Bethesda (Twitter), (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer

Tekniset ongelmatko? Pikemminkin Microsoftin dollarit hidastaa saapumista.

Käyttäjän Vezzeli kuva
Vezzeli

Joo, kyllähän tää PS4 pelaajana vähän kyrsii. Muistan silloin ennen ostopäätöstäni miettineeni kumman version ostan ja kyllähän tuo modihomma oli yksi iso syy miksi konsoliversion ostin. Täytyy vain toivoa että homma saadaan toimimaan ennen Skyrimin julkaisua.

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer

No onneksi omistan pelin molemmilla alustoilla joten voin testailla modeja sillä aikaa boxilla kun ne saadaan, jos saadaan pleikkarille. Onhan siellä ihan kivoja kilkkeitä, ainoa vain että välillä tuppaa peli kaatumaan kun ei kaikki modit toimi ristiin kuten pitäisi. Pahiten kaatuilee jos lataa jonkin foliage modin, eli jossa palautetaan kasvillisuus kehiin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä SinnGamer

Tekniset ongelmatko? Pikemminkin Microsoftin dollarit hidastaa saapumista.

Pitkästä aikaa kunnon foliohattuilua Pelaajan sivuilla. Mitä minä olen Sonyn konsoleita käyttänyt niin olen huomannut, että siellä asioita tehty niin päin honkia että en yhtään ihmettele, että kestää vähän kauemmin kuin MS:llä, joka nuo hommat osaa.

Muistetaan nyt kuitenkin esimerkiksi kummalla valmistajalla se yksinkertainen käyttäjätunnuksen vaihtaminen on niin vaikeaa ja kummalla ihan tuosta noin vain tehtävä asia.

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer

Heh! Aivan totta. Kyllä on kumma kun ei saa vaihtaa tunnusta. Ei käy järkeen. No mutta mulle nuo modit pkeikkarille on yhdentekeviä kun ne on boxille saatavilla. Saisivat vain antaa enemmän asennustilaa. Joten eiköhän ohjelmisto jätti osaa hommansa, toisin kuin tv valmistaja ;) Kummatkin on yhtä huonoja ja hyviä. Ja erittäinkin aikaansa jäljessä, mitä puuseellä on saatu jo vuosikymmeniä nauttia, on niin mahdoton tehtävä konsoleille.

Nostoja