Fallout 4 rikkoo kaavaa: peli jatkuu tarinan jälkeen tasokatotta / Uutiset / pelaaja.fi

Fallout 4 rikkoo kaavaa: peli jatkuu tarinan jälkeen tasokatotta

7.08.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
10
Fallout 4 rikkoo kaavaa: peli jatkuu tarinan jälkeen tasokatotta

Bethesdalla on hyviä uutisia Fallout-pelien lopetuksiin pettyneille pelaajille.

Studio on paljastanut Twitterissä, ettei Fallout 4:n pelaamista tarvitse päättää pelin päätarinan läpäisyyn. Fallout 4:n tapauksessa pelaajien ei siis tarvitse käydä tekemässä joka ikistä haluamaansa sivutehtävää ennen tarinan viemistä loppuun. Ratkaisu miellyttäneekin monia Fallout 3:n ja Fallout: New Vegasin faneja, jotka tympääntyivät pelin päättymiseen päätarinan jälkeen.

Fallout 4 ei myöskään rajoita pelihahmojen kehittymistä tasokatolla, Bethesda kertoo. Nähtävästi Fallout 4:n ydintuhon jälkeisessä Bostonissa puuhastelua ja hahmonsa kehittämistä voi jatkaa siis niin pitkään kuin mielenkiintoa riittää.

Fallout 4 julkaistaan pc:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle 10. marraskuuta.

Lähde: Bethesda

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Ja taas hyviä, ellei erinomaisia uutisia! :) Harvinainen hymynaama kehiin.

Käyttäjän Diego McBonana kuva
Diego McBonana

Odotukset eivät ole korkealla, niin ei tarvitse pettyä kuten kävi F3:n kanssa. Onneksi perään tuli New Vegas, joka sentään ansaitsee kantaa nimeä Fallout.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

No hyvä. Nyt on ihmiset, jotka tätä toivoivat tyytyväisiä.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

eiköhän tämä pilata sitten sillä että viholliset ovat aina samalla tasolla pelaajan kanssa joten levelaamisesta ei ole mitään suurempaa hyötyä loppujenlopuksi

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Pakko kai se on tämä hommata - ensimmäinen Fallouttini - vaikka nämä elämän syövät pelit ovatkin aina jollain tapaa stressaavia. Viimeksi oli todella mukava tunne kun Arkham Knight oli juuri sopivan tiivis paketti pelata kaikkine trophyineen ja vieläpä kahdesti läpi. Jäi vielä fiilis että lisääkin olisi mukava pelata mutta DLC:t tuntuvat yhtä köyhiltä ja turhilta kuin aiemmissakin sarjan peleissä, joten olkoon näillä näkymin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

En yleensä Falloutista innostu, mutta kieltämättä tämä kuulostaa varsin hyvältä. Eria asia onko aikaa uppoutua tämmöiseen.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Hyvä! Itseä on aina häirinnyt se ettei voi jatkaa pelaamista kun pääjuonen on pelannut läpi. :) kaikki Falloutit olen pelannut läpi, mutta tätä odotan kaikkein eniten. :)

Käyttäjän Osirus kuva
Osirus

Tämä peli se vaan paranee, mitä lähemmäksi julkaisua mennään. Alkaa olla jo isoimpiä hypejä pelejä kohtaan mitä koskaan on ollut, ja varmaan pitänee rikkoa omaa kaavaa ja pistää tilaukseen jo ennakkoon, sikäli mikäli saan uutta palikkaa koneeseen. Luotto on kyllä kova, ja uskon ettei Bethesda petä tälläkään kertaa.

Käyttäjän Jonttu_ kuva
Jonttu_

Itsellä jäänyt viime keväänä aloittama New Vegas kesken juurikin siksi siitä syystä että peliä ei voi jatkaa päätarinan päätyttyä. Nyt voi rauhassa sitten edetä peliä haluamallaan tavalla, tehden vaikkapa main questit ensiksi "pois alta" ja tämän jälkeen jatkaa Wastelandin tutkimista sivutehtäviä tehden. Erittäin tervetullut "uudistus" siis.

Lainaus käyttäjältä Osirus

Tämä peli se vaan paranee, mitä lähemmäksi julkaisua mennään. Alkaa olla jo isoimpiä hypejä pelejä kohtaan mitä koskaan on ollut

Itsellä oli vähän samat fiilikset vielä kesäkuussa, mutta E3 presentaation jälkeen nettiin ilmestyneet huhut tuosta skill systeemin muutoksesta laski odotuksia aivan järkyttävän paljon.

Käyttäjän flimplay kuva
flimplay

Oikeastaan tärkein eli sellainen tunnelma kuin Fallout 3:sessa ratkaisee aika paljon kuinka hyvä 4 tulee olemaan. Kolmosessa jaksoi samoilla Wastelandissa ja kuunnella pelin täydellistä soundtrackia tunteja tekemättä sen kummempaa. Ja peliä jaksaa pelata vieläkin, just eilen vähän fiilistelin ja edelleen maistuu. Värit näyttää mun makuun vähän turhan vahvoilta, Fallout peleihin sopis mun mielestä vähän "karummat" värit, wasteland kun ei oo mikään iloinen ja värikäs paikka vaan karu ja ankea. Toivotaan että tunnelmassa ei olla tingitty ja yritetty tehdä pelistä jotenkin vauhdikkaampaa tai ironisempaa nykytrendien mukaan. Bethesda please älä petä niin saadaan tästä nykysukupolven THE peli.