Fallout 4 sai letkeän uuden trailerin ja kovaksikeitetyn kumppaniehdokkaan / Uutiset / pelaaja.fi

Fallout 4 sai letkeän uuden trailerin ja kovaksikeitetyn kumppaniehdokkaan

16.10.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
3
Fallout 4 sai letkeän uuden trailerin ja kovaksikeitetyn kumppaniehdokkaan

Alle kuukauden päässä siintävä Fallout 4 antaa jälleen kuulua itsestään.

Tällä kertaa faneja hemmotellaan uudella näytellyllä Wanderer-trailerilla, joka seuraa pelin Sole Survivor -päähahmon puuhia joutomaan auringon polttamilla tasangoilla tunnelmallisen musiikin tahtiin. Videonpätkä ei varsinaisesti tarjoa turhan paljoa uutta materiaalia pelin julkaisutrailerin nähneille, mutta on joka tapauksessa mielenkiintoista nähdä, miten Falloutin maailma on herätetty eloon tosielämässä.

Tuoreen trailerin voi katsastaa alta.

Fallout 4 -odotusta helpottamaan tarkoitettu Fallout Shelter -mobiilipeli sai tällä viikolla myös mittavan päivityksen. Pilvitallennusominaisuuden ja pienten pelillisten uutuuksien ohella päivitys antaa vihdoin kasvot pääpelissäkin kumppanin virkaa toimittavalle Piperille. Totuuden perässä juokseva nainen pyörittää Fallout 4:n Bostonissa paikallislehteä, ja näyttää olevan kiinnostunut pelin päähahmosta lööppimielessä.

Fallout Shelter -päivityksen uusista ominaisuuksista ja Piperistä itsestään voi kuulla lisää alle upotetulla videolla. Piper saapuu näillä näkymin mobiilimuodossaan vain iOS-laitteille.

Fallout 4 ilmestyy 10. marraskuuta pc:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Lähde: PC Gamer, VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Aivan loistavia nämä vähemmän totiset trailerit, erityisesti kun musiikki on jotain tämän kaltaista. Wolfensteinissa on myös yhtiä parhaimpia trailereita ja niissä olevia musiikkeja, joita äkkiä muistan. Itse en Fallout 4:sta ole ihan heti ostamassa mutta kyllä tämä ihan varmasti jossain vaiheessa ostoon lähtee. Ensimmäinen sarjan peli, kun ei ole jaksanut/ollut aikaa (muilta peleiltä) aloittaa näitä massiivisia pelejä. Tosin nytpä tuossa olisi pöydällä Fallout Anthology, että pelit löytyisivät, jos vain jaksaisi pc:n ääreen vaivautua pelailemaan.

Fallout Shelter taas oli sitä perusmobiilia, vaikka kuinka on listaykkösenä sun muuta. Ei iske meikäläiseen odottelu ja polettien sun muiden kerääminen tai ajasta maksaminen. Sama kaava kuin aina mutta nyt Falloutin kuorissa.

Käyttäjän TumTum kuva
TumTum

Shelterhän on kyllä täysin hyvää mobiilia!

Peli jonka parissa viettää helposti kokonaisen metromatkan verran. Peli jota naputtelee sängyssä mielellään vartin ennen nukahtamista. Tai peli jota paskalla istuessaan ihan mielellään pelaa jos ei lukemistakaan tarjolla ole.

Peli ei häiriinny tai kärsi jos sen pelaamisen joutuu keskeyttämään äkillisesti ja tovin vaulttiaan manageroituaan hommat etenee jossain määrin itsestään seuraavaan sopivaan pelihetkeen saakka.

Ei ole ärsyttäviä pelaamisen rampauttajia, eikä pakotettua mainoksen katsomista. Oikeata rahaakaan ei ole MITÄÄN tarvetta käyttää.

Haastavan ja jopa jossainmäärin palkitsevan alkutaipaleen jälkeen peli kyllä helpottui vähän turhaa. Resursseja on on ollut jo pitkää aivan yllin kyllin eikä mitään ns uutta nähtävää enää ole. Silti tuota jostain syystä jaksaa naputtaa.

Mitä muuta mobiilipeliltä voisi toivoa?

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Pakkohan tämä oli nyt viimesellä laittaa ennakkotilaukseen. :) ja Shelter on kyllä omasta mielestäni paras mobiilipeli mitä on tarjolla :)

Nostoja