Fallout 4 tavaramerkittiin Euroopassa / Uutiset / pelaaja.fi

Fallout 4 tavaramerkittiin Euroopassa

18.11.2013 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
27
Bethesda rekisteröi Fallout 4 -tavaramerkin Euroopassa

Bethesda Softworks on rekisteröinyt Euroopassa tavaramerkin Fallout-roolipelisarjan seuraavalle osalle, Euroopan yhteisön tavaramerkkiviraston tiedot paljastavat.

Viime viikolla tehty tavaramerkin rekisteröinti on luonnollisesti tavanomainen osa tuotteen suojausta, mutta kyseessä on jo toinen potentiaalinen viittaus Fallout 4:ään lyhyen ajan sisällä. Niin ikään viime viikolla verkkoon putkahtaneen Thesurvivor2299.com -sivuston uskotaan laskevan aikaa ensi kuussa tapahtuvaan Fallout-julkistukseen. Toistaiseksi sivusto sisältää vain laskurin, joka laskee aikaa joulukuun 11. päivään sekä kyseiseen päivämäärään liittyvän morse-koodin.

Thesurvivor2299:ää on kuitenkin epäilty myös huijaukseksi, sillä vaikka sivuston rekisteröintitietojen mukaan rekisteröinnin taustalla on kehittäjä Bethesdan emoyhtiö Zenimax, on rekisteröintiin käytetty yhtiön aiemmista verkkosivustoista poikkeavaa GoDaddy-palveluntarjoajaa. Nyt ilmaantunut tavaramerkin rekisteröinti viittaa kuitenkin vahvasti tulevaan Fallout 4 -paljastukseen, jonka mahdolliseksi ajankohdaksi arvellaan yhdysvaltalaisen Spike-televisiokanavan joulukuussa järjestettävää VGX-videopeligaalaa.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Uuden sukupolven Fallout...this is going to be awesome. Toivottavasti nyt kaikki resurssit on tosiaan uudessa sukupolvessa, eikä mitään cross-gen pelleilyjä.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Mä just toivoisin cross-gen pelleilyä, koska en ole ps4:ää, taikka X1:tä lähiaikoina ostamassa :D

Käyttäjän Dremora90 kuva
Dremora90

Uuden sukupolven? Ai niin konsolit...

Käyttäjän Diego McBonana kuva
Diego McBonana

Toivottavasti pelin on vielä tehnyt joku muu kuin Bethesda, niin hyvä olisi. F3 oli pettymys, vasta Fallout: New Vegas oli F-nimen arvoinen teos.

Käyttäjän Hazuki_exe kuva
Hazuki_exe

"Sota.....Sota ei koskaan muutu"
Tätä peliä itse odotan kuin nousevaa kuuta. Pelisarjan pelit ovat aina olleet lähellä sydäntä ja tämä tuskin tulee olemaan poikkeus.

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

toivottavasti tulee parempi kuin Fallout: New Vegas:ta Fallout 3 on paras Fallout mitä olen pelannut

Käyttäjän Agathon kuva
Agathon

Kunhan ei lähdetä sille Fallout 3 linjalle. Peli oli niin täynnä isompaa ja pienempää ristiriitaa sekä täysin selittämättömiä aivopieruja, että oikein pahaa teki. Huomasi kyllä hyvin, että sen Elder Scrollsin porukka, jolla ei ole mitään kokemusta Fallouteista. New Vegas oli jo hyvä harppaus oikeaan suuntaan ja toivottavasti tämä FO4 jatkaa sitä linjaa. Fallout 3:lla kun ei oikeastaan ole mitään tekemistä aikaisempien Falloutien kanssa - tai onhan sillä, yhtä paljon kuin Fallout: Brotherhood of Steelillä. Lähinnä lisenssi.

Käyttäjän Kakkuonhyvaa kuva
Kakkuonhyvaa

Toivottavasti käyttävät uutta pelimoottoria sillä GameBryo on täyttä ribulpasketta.

Käyttäjän Armaceptor kuva
Armaceptor

Itken onnesta D:<

Käyttäjän Saatana kuva
Saatana

Tätä odotetaan. Toivotaan että on isompi, parempi ja leikkaamaton!

Nostoja