Fallout 4 valtaa jo Rock Bandinkin lavat / Uutiset / pelaaja.fi

Fallout 4 valtaa jo Rock Bandinkin lavat

25.11.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
3
Fallout 4 valtaa jo Rock Bandinkin lavat

Fallout-ähky ei ehkä ole vielä päässyt iskemään, mutta yritys on kova.

Rock Band -kehittäjä Harmonix on juuri ilmoittanut lisäävänsä uutukaiseen Rock Band 4:äänsä ilmaista Fallout-teemaista lisäsisältöä. Joulukuun 8. päivästä alkaen omat rocktähtensä voi pukea pelistä tuttuihin sinikeltaisiin bunkkerihaalareihin, ja kaupanpäällisiksi pakettiin lyödään vielä musiikkiin reagoiva Pip-Boy -rannevempele. 

– Olen ollut Falloutin fani aivan alusta asti. Kuvittelisimme, että Rock Band -biisien soittelu bunkkeribändiläisten kanssa on teistäkin hullun hauskaa, Harmonixin toimitusjohtaja Steve Janiak kertoo lehdistötiedotteessa.

Rock Band 4 ei suinkaan ole ainoa peli, joka on lähiaikoina ratsastanut odotetun Falloutin suosiolla. Fallout -herkuista nauttivat tässä kuussa muiden muassa myös Rocket League -autopalloiluhitin fanit, jotka voivat koristaa menopelejään ilmaisella Vault Boy -antennilla.

Rock Bandin Fallout-sisältö on saanut myös oman trailerin, jonka voi katsastaa alta. Mysteeriksi jää, miksei bändi tiluttele videolla Fall Out Boyta.

Lähde: IGNVG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

No onpa taas niin erikoista kun saa pelihahmolle jonkun vaatteen. Jippii. Ja pelejä vielä odotetaan ennakkotilattavan näiden takia. "Saat 'Mikki Hiiri'-puvun kun tilaat ennakkoon", no perhana, pakko-ostos!

Mitä näihin kitarapeleihin tulee: Rock Bandin perinteisempi grafiikka näin alustavasti kiinnostaa enemmän mutta tekisi silti mieli testata Guitar Heron uutta tyyliä. Erityisesti sen uuden kitaran vuoksi.

Käyttäjän Truther kuva
Truther

Taitaa olla aika epätoivosta touhua ton rock bandin pojilla.

Käyttäjän Jore kuva
Jore

Diamond city radion Bingobangobongo soitettavaksi raidaksi peliin, kiitos.

Nostoja