Fallout 4:n koirakumppanin tosielämän vastine esittäytyy suloisella studiovideolla / Uutiset / pelaaja.fi

Fallout 4:n koirakumppanin tosielämän vastine esittäytyy suloisella studiovideolla

22.09.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
6
Fallout 4:n koirakumppanin tosielämän vastine esittäytyy suloisella studiovideol

Bethesda on ladannut verkkoon sydäntälämmittävän videon Fallout 4:n koirakumppani Dogmeatin tosielämän muusasta.

Dogmeatin inspiraationa toimii pelin pääkenttäsuunnittelija Joel Burgessin saksanpaimenkoira River, jonka suloista touhuamista videolla seurataan. River näyttäisi olevan vakituinen vierailija studiolla, ja ulkoisen olemuksensa ohella hauva on lainannut Dogmeatille myös äänensä.

Toisella uudella, pelin kumppaneita yleisemmällä tasolla käsittelevällä videolla Fallout 4:n ohjaaja Todd Howard vahvistaa, ettei Dogmeat voi kuolla taistelun tuoksinnassa pysyvästi. Sama pätee myös muihin pelin aikana tavattaviin tuttavuuksiin: maahan lyödyn kumppanin voi herättää helposti henkiin sopivan hetken tullen.

– Koiran menetys saa pelaajat lataamaan tallennuksensa uudelleen. Kukaan ei voi viis veisata koiran kuolemasta, Howard selittää ratkaisun taustoja.

Molemmat videot voi katsastaa alta.

Fallout 4 ilmestyy 10. marraskuuta pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: PC Gamer, Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Näytti olevan hauskoja liikkeenkaappaus yrityksiä.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Ylimmässä kuvassa noi sessen silmät on ihan liian Disneymäiset muuhun kokonaisuuteen verrattuna.

Käyttäjän flimplay kuva
flimplay

En ymmärrä mikä koirabuumi on meneillään peleissä. MGS V:ssakin tuosta koirasta tehdään jotenkin tosi iso numero enkä tajua miksi? Itse en pidä koirista ja skippaan todennäköisesti Fallout 4:sessakin koiran ja kaikki muutkin kumppanit koska olen lonely rider ja wastelandin koluamisen ainoa oikea tapa on tehdä se yksin.

Nyt kun taas katsoi tuota pelikuvaa niin en tykkää että maailma on noin värikäs ja valoisa. Ei voi mitään mutta näköjään noi karkkivärit on nykyään joka pelissä, ite tykkäsin paljon enemmän Fallout 3:sen värimaailmasta. Vaikka olikin vähän yksioikoinen niin paljon persoonnalisempi ja tunnelmallisempi ja lohduttomampi mikä sopii hyvin pelin teemaan ja luonteeseen. Noilla väreillä näyttää liian iloiselta.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä flimplay

En ymmärrä mikä koirabuumi on meneillään peleissä. MGS V:ssakin tuosta koirasta tehdään jotenkin tosi iso numero enkä tajua miksi?

Koirabuumi = kahdessa pelissä on koira? Minä tajuan ja kerron miksi: niistä on hyötyä ja ne tuovat uutta ulottuvuutta peliin. MGS V:ssa en kenenkään muun kanssa enää tehtäville menekään kuin koiran ja pian on kaikki viholliset, kasvit, miinat sun muut merkitty automaattisesti Big Bossin ympäriltä. Kysyn vain, että mikä tuossa ei ole hyvää? Ja jos itkee että "yhyy, liian helppoa" niin sen koiran voi jättää kotiinkin.

Lainaus käyttäjältä flimplay

Itse en pidä koirista ja skippaan todennäköisesti Fallout 4:sessakin koiran jakaikki muutkin kumppanit koska olen lonely rider ja wastelandin koluamisen ainoa oikea tapa on tehdä se yksin.

Tämähän vaihtoehto on tosiaan olemassa, joten ei luulisi sen olevan ongelma sinulle, jos siellä on vaihtoehtoja niille, jotka valitsevat loogisemman vaihtoehdon kulkea jonkun uskollisen - ja luultavasti hyödyllisen - kumppanin kanssa.

Lainaus käyttäjältä flimplay

Nyt kun taas katsoi tuota pelikuvaa niin en tykkää että maailma on noin värikäs ja valoisa. Ei voi mitään mutta näköjään noi karkkivärit on nykyään joka pelissä--

Vai että koirabuumi ja karkkiväribuumi. Joka pelissä on nykyään koira kaverina ja karkkivärit. Aivan juu.

Jos pelkistä karkkiväreistä - eikä niiden yleisyydestä - puhutaan, niin minusta on sekä virkistävää että realistisempaa että maailmassa on vähän väriäkin eikä pelkkiä harmaan sävyjä keltaisin ja ruskein maustein. Tosin ei minua yleensä harmaampikaan meno haittaa mutta siihen kyllästyy ikävän pian. Sama toisaalta yliräikeydessäkin mutta sellaista "buumia" ei kyllä ole kuin korkeintaan Nintendon alustoilla jos sielläkään.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Koiriin voi luottaa, toisin kuin ihmisiin. Itse en omista koiraa laiskuuteni takia, mut aina nähdessäni sessuja tulee hymy naamalle. Sama lasten kohdalla, näkee niitä sit peleissä tai oikeassa elämässä.

Käyttäjän flimplay kuva
flimplay
Lainaus käyttäjältä zappah

Lainaus käyttäjältä flimplayEn ymmärrä mikä koirabuumi on meneillään peleissä. MGS V:ssakin tuosta koirasta tehdään jotenkin tosi iso numero enkä tajua miksi?Koirabuumi = kahdessa pelissä on koira? Minä tajuan ja kerron miksi: niistä on hyötyä ja ne tuovat uutta ulottuvuutta peliin. MGS V:ssa en kenenkään muun kanssa enää tehtäville menekään kuin koiran ja pian on kaikki viholliset, kasvit, miinat sun muut merkitty automaattisesti Big Bossin ympäriltä. Kysyn vain, että mikä tuossa ei ole hyvää? Ja jos itkee että "yhyy, liian helppoa" niin sen koiran voi jättää kotiinkin.Lainaus käyttäjältä flimplayItse en pidä koirista ja skippaan todennäköisesti Fallout 4:sessakin koiran jakaikki muutkin kumppanit koska olen lonely rider ja wastelandin koluamisen ainoa oikea tapa on tehdä se yksin.Tämähän vaihtoehto on tosiaan olemassa, joten ei luulisi sen olevan ongelma sinulle, jos siellä on vaihtoehtoja niille, jotka valitsevat loogisemman vaihtoehdon kulkea jonkun uskollisen - ja luultavasti hyödyllisen - kumppanin kanssa.Lainaus käyttäjältä flimplayNyt kun taas katsoi tuota pelikuvaa niin en tykkää että maailma on noin värikäs ja valoisa. Ei voi mitään mutta näköjään noi karkkivärit on nykyään joka pelissä--Vai että koirabuumi ja karkkiväribuumi. Joka pelissä on nykyään koira kaverina ja karkkivärit. Aivan juu.

Jos pelkistä karkkiväreistä - eikä niiden yleisyydestä - puhutaan, niin minusta on sekä virkistävää että realistisempaa että maailmassa on vähän väriäkin eikä pelkkiä harmaan sävyjä keltaisin ja ruskein maustein. Tosin ei minua yleensä harmaampikaan meno haittaa mutta siihen kyllästyy ikävän pian. Sama toisaalta yliräikeydessäkin mutta sellaista "buumia" ei kyllä ole kuin korkeintaan Nintendon alustoilla jos sielläkään.

Call Of Dutyssakin oli koira jota esiteltiin oikein trailerien kera ja nyt Fallout 4:sessa koiralle annetaan suurta arvoa puhumattakaan MGS v:sesta. No okei ehkä toi "koirabuumi" oli vähän yliampuva ilmaisu ehkä se häiritsee mua enemmän kuin muita koska en jaksa koiria oikeassa elämässä enkä peleissä.

Noista karkkiväreistä voisin sanoa vasta-argumentin että sellainen "buumi" on todellakin menneillään koska nykyään melkein jokainen AAA-peli on kyllästetty vahvoilla vähän sarjakuvamaisilla väreillä. Vertaa vaikka Far Cry 3 ja 4 kakkoseen, uutta Falloutia 3:seen ja New Vegasiin, GTA V... nämä vain muutamina esimerkkeinä. Joo jos tykkää väreistä mutta kuten sanoin aiemmin mun mielestä esim. Falloutiin sopii sellainen vähän yksinkertaistetumpi värimaailma. Se on myös persoonallisempi ja synkempi hyvällä tavalla. Itse toivoisin että peleissä käytettäis rohkeammin erityyppisiä värimaailmoja kuten esimerkkeinä Deus Ex Human Revolution, Far Cry 2 tai Fallout 3. Nykyään vaan kaikki näyttää aika samalta silleen että värit on aina tosi vahvat ja tollanen tietty sarjakuvamaisuus on joka pelissä mitä en ymmärrä että miksi pitää olla.

Olipa huonoa suomea, noh en jaksa kirjoittaa uudestaan. Pointti tuli varmaan kuitenkin esille.