Fallout 4:n maailma on toivoa täynnä – toisin kuin edeltäjänsä / Uutiset / pelaaja.fi

Fallout 4:n maailma on toivoa täynnä – toisin kuin edeltäjänsä

31.08.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
4
Fallout 4:n maailma on toivoa täynnä – toisin kuin edeltäjänsä

Marraskuussa ilmestyvä Fallout 4 pyrkii Bethesdan mukaan todistamaan, että ydintuhon jälkeinenkin maailma voi kukoistaa.

Official Xbox Magazine -julkaisulle antamassaan haastattelussa Bethesdan markkinointivastaava Pete Hines lupaa Falloutin tuoreimman osan piristävän pelisarjan ilmettä ainakin tarinankerronnan taholla. Miehen mukaan Fallout 4:n hahmot elävät hyvin erilaisessa maailmassa kuin edellisen pelin menneisyydenkaipuiset sankarit.

– Fallout 3 oli hieman kolkko ja toivottoman oloinen, ja pelin pääjuonen tarkoituksena tuoda toivoa takaisin maailmaan. Tämä osa on päässyt jo yli siitä, Hines selittää artikkelissa.

Hinesin mukaan Fallout 4:n revitty ja ruoskittu Boston on kaikesta huolimatta sen asukkien ainoa koti, eivätkä he juuri kaipaa parempaa. Maailmansodan vaikutukset ovat muuttuneet ajan myötä katastrofista maapallon normaalitilaksi, ja ihmiskunta pyrkii liikkumaan nostalgiassa vellomisen sijaan jatkuvasti eteenpäin.

– Sillä ei ole väliä, miten asiat olivat ennen. Maailmaa ei tulla uudelleenrakentamaan sellaiseksi, kuin se ennen oli. Se on poissa, ja näin asiat ovat nyt. Tältä normaali näyttää. Tältä elämä näyttää, Hines kertoo. 

Fallout 4 ilmestyy 10. marraskuuta niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin pc:llekin.

Lähde: Gamespresso

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Ahaa, eli saammeko viimeinkin post-apokalyptisen tarinan ilman tunnusomaista synkistelyä ja masennusta? Piristävää.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

No saa nähä kuinka pirtee se maailma sit on. Innolla odotan kyllä peliä ja tiedän että Bethesda ei petä ainakaan mun odotuksia (toivottavasti).

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Pirteä uutinen! Nämä Fallout 4 -uutiset on suunniteltu hyvin! Tulevat ulos hyvällä aikataululla ja tavalla, joka vaikuttaa positiivisesti mahdollisen ostajan mieleen. Itse olen ainakin ollut vakuuttuneempi jokaisen "paljastuksen" jälkeen.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Totta kai kaikki edelliset pelit ovat ihan paskoja.