Fallout 4:n modausominaisuudet avautuivat pc-pelaajien testattavaksi, konsolimodeja luvassa kesäksi

Fallout 4:n virallista moditukea voi kokeilla beetamuodossa pc:llä. Konsoleilla modeja on tarkoitus nähdä kesäkuussa.

27.4.2016 06:26

Fallout 4:n virallinen modituki on saapunut tänään tiistaina kaikkien pc-pelaajien kokeiltavaksi.

Varsinaiset Fallout 4:n Creation Kit -nimiset modaustyökalut ovat parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi Bethesdan kotisivujen kautta (latauslinkki). Ilmoittautumalla Steamissa vuorostaan Fallout 4:n modiominaisuuksien beetatestaajaksi, saa pelin päävalikkoon myös auki Mods-valikon, jonka kautta pelaajat voivat kätevästi etsiä itselleen mieluisia modeja ja antaa niistä myös palautetta.

Modivalikon beetatestaajaksi voi ilmoittautua menemällä Steamiin ja avaamalla siellä Fallout 4:ää oikealla hiirinäppäimellä klikkaamalla löytyvän asetusvalikon. Sieltä löytyy beetoille omistettu kohta, jonka kautta ilmoittautuminen on mahdollista tehdä.

Bethesdan virallisen dokumentaation modityökaluihin liittyen on mahdollistaa löytää niille omistettujen Wiki-sivujen kautta.

Bethesdan unelma konsoleille saatavista Fallout 4 -modeista on sekin edelleen myös elossa. Yhtiö ei ole vieläkään tarkemmin kertonut, kuinka Fallout 4 -modien saaminen konsoleille tuleekaan tarkalleen varsinkin rajoitustensa osalta toimimaan, mutta ensimmäisten modien on ilmeisesti määrä saapua Xbox Onelle jo toukokuussa ja PlayStation 4:lle viimeistään kesäkuussa.

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa