Fallout 4:n selviytymistila kurittaa nyt konsolikansaakin

Fallout 4:n ehostettu selviytymistila löytyy nyt myös konsoleiltakin, kiitos pelin tuoreimman päivityksen.

7.5.2016 04:15

Fallout 4:n viimeisin päivitys on löytänyt tiensä nyt myös konsoleille.

Versionumerolla 1.5 varustettu päivitys tekee muutamia viilauksia jälleen tietysti pelin toimintaan, mutta ennen kaikkea se lisää siihen myös ehostetun selviytymistilan. Kaikkein vaikeimpana vaikeustasona pelissä esiin tuotava tila ei pelkästään vain lisää Fallout 4:ssä kohdattavien vihollisten voimaa, vaan yhtälailla se myös hioo laajalla kädellä sitä, miten pelin monet erilaiset ominaisuudet toimivat.

Selviytymistilan tarjoamien muutosten joukkoon lukeutuvat muun muassa rajoitettu tallennusjärjestelmä, pikamatkustuksen puute ja väsymyksen ilmeneminen. Pelaajat joutuvatkin nyt kiinnittämänä enemmän huomiota lepäämisen kaltaisiin asioihin, kuten myös tauteihin, kantamiinsa tavaralasteihin ja jopa sänkyjen laatuun. Pienenä lohtuna pelaajat tekevät nyt sentään oletuksena myös hieman enemmän vahinkoa vihollisiin, minkä lisäksi heillä on käytössään Adrenaline-niminen perk-kyky, joka poimistaa pelaajaa lisää tappojen myötä. Adrenaliinin voima ei tosin ole ikuinen, vaan se haihtuu aina lepäilyn myötä.

Aiemmin tällä viikolla julkaisija Bethesda lisäksi vahvisti, että Fallout 4:n toistaiseksi suurin laajennus Far Harbor lähestyy hiljalleen peliä. Uusi videokin laajennuksesta julkaistiin samalla.

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa