Fallout 76 -bugi teki pelaajasta kuolemattoman – uhri anelee nyt kehittäjältä apua / Uutiset / pelaaja.fi

Fallout 76 -bugi teki pelaajasta kuolemattoman – uhri anelee nyt kehittäjältä apua

25.11.2018 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
5
Fallout 76 -bugi teki pelaajasta kuolemattoman – uhri anelee nyt kehittäjältä apua

Erikoinen Fallout 76 -bugi on tehnyt muuan epäonnisesta pelaajasta maailmanlopun jumalan.

Redditissä nimimerkillä Brogadyn kulkeva käyttäjä on avautunut sivuston Fallout 76 -palstalla kirouksestaan turhautuneeseen sävyyn esimerkkien kera. Satunnaisbugin tuloksena kuolemattomaksi yliolennoksi muuttunut hahmo on selvinnyt hirviöhyökkäyksistä ja ydinohjuksista ilman naarmun naarmua, eikä mikään pelistä löytyvä uhka tunnu horjuttavan sen hyvinvointia. 

Bethesdasta ei toistaiseksi ole ollut apua ongelman korjaamisessa, sillä viikon odottelun jälkeen bugin uhriksi joutunut pelaaja sai asiakastuelta valmiin käsikirjoituksen mukaisen perusvastauksen, jolla ei ollut juuri tekemistä varsinaisen tilanteen kanssa. Redditiin kynäillyt avunhuudot kiirivät kuitenkin studion yhteisövastaavan korviin, ja tämän toivotaankin voivan auttaa pelikokemuksen pilaavan kirouksen poistamisessa.

– Olen joutunut rajoittamaan tekemisiäni pelin tylsiin osa-alueisiin, koska en halua maailman tutkiskelun tai PvP:n menevän pilalle minun jumalvoimieni vuoksi. Olen todella turhautunut ja hukassa. Ilmeisesti Bethesdakaan ei voi tappaa hahmoani puolestani, tai ainakaan he eivät ole maininneet moisesta siitä huolimatta, että suorastaan anelin sitä bugiraportissani, Brogadyn avautuu Reddit-kirjelmässään.

Kuvagalleriaa ylivoimaisen hahmon edesottamuksista voi ihmetellä linkin takaa.

Lähde: RedditVG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Tunnen pelaajia, joille kyseinen "bugi" olisi taivaan lahja. He rellestäisivät niin kauan, että Bethesda julkisesti teloittaisi kyseisen puolijumalan. :D

Käyttäjän Capt.Linssi kuva
Capt.Linssi

Ja kun sitä ei voi aloittaa uudella tyypillä.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Viikko on aika pitkä aika istua upouuden, rikkinäisen pelin kanssa. Itse olisin sietänyt ehkä kolme päivää asiakaspalvelun mykkäkoulua ja aloittanut sitten sellaisen rampagen, että Bethesdan olisi ollut pakko tehdä asialle jotain. Olen siis yksi Sundancen mainitsemista pelaajista :)

Ja onhan tuo tilanne epäreilu. Redditissä pelaajayhteisö sanoi seisovansa Brogadyn takana, jos Bethesda bannaa hänet bugin johdosta.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Tämähän on suorastaan jopa runollista: "Nainen, joka halusi kuolla, vaan ei voinut."
- Brogadyn

Itse ainakin kehittelisin ties miten typeriä, takuuvarmoja tapoja listiä hahmo normaalissa olosuhteissa. Ja sitten kuvaisin niistä kompilaatiovideon - mitä pidemmälle video etenisi, sitä absurdimmaksi hahmon selviytyminen muuttuisi.

Toki ymmärrän tuon, että tyyppi ei halua hyväksikäyttää tilaansa PvP:n kannalta. Ja että maailman tutkiskelusta katoaa kaikki haaste sekä jännitys, kun hahmo on kuolematon amazoni. En itsekään temppuilisi muiden pelaajien kustannuksella tollasella bugilla (paitsi vitsissä mukana olevien kavereiden kanssa), mutta ympäristö sekä NPC:t olisivat täysin vapaata riistaa >:D.

Käyttäjän mur72 kuva
mur72
Lainaus Capt.Linssi

Ja kun sitä ei voi aloittaa uudella tyypillä.

Miksi pitäisi aloittaa uudella tyypillä, jos vika ei ole pelaajassa. Arvaa menisikö tuo läpi vaikka WoWissa.