Fallout 76 ei ilmesty Steamissa / Uutiset / pelaaja.fi

Fallout 76 ei ilmesty Steamissa

7.08.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
19
Fallout 76 Steam?

Bethesdan tuleva verkkopeli Fallout 76 ei ilmesty Steamissa.

Fallout 76:n verkkosivut viittasivat jo aiemmin pc-version tulevan jakeluun Bethesdan omassa verkkopalvelussa Bethesda.netissä. Nyt Bethesdan edustaja on vahvistanut, ettei Fallout 76 tule saataville Valven jakelualustalle.

-Fallout 76:n pc-versio on sekä B.E.T.A.:n että julkaisun osalta saatavilla vain Bethesda.netissä, ei Steamissa, Bethesdan edustaja kommentoi PC Gamer -julkaisulle.

Fallout 76:n betatestin on määrä käynnistyä lokakuussa. Varsinaisen pelin julkaisupäivä on 14. marraskuuta.

Lähde: PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Oon 60% varma että tätä mainostettiin steamissa vielä viikko kaks sitten mulle. Ehkä näin unta. Onkohan pre orderit käynnistynyt niin paskasti että haluavat valven välikäden pois että saavat omiaan takas vaiko sitten niin hyvin että lisää hilloa tekis vieläki mieli. Niin tai näin, vähiten kiinnostava fallout sarjan peli ja jos ei steamiin edes tule, niin eipä tätä kyllä tule hankittua edes vahingossa päissään. Yksin päissään.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Voi kiitos Bethesda! Yksi uusi turha verkkopalvelu olikin juuri sitä mitä tähän väliin kaipasin.

No ei Fallout 76 vielä haittaa, mutta jos tulevat Skyrim Extra Super Special Editionit julkaistaan vain sitä kautta, niin en kyllä tule ostamaan enää neljättä kertaa sitä peliä. Vannon kautta kiven ja kannon tai mörökölli minut vieköön.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ei sinänsä estä minua ostamasta peliä vaikka se ei Steamissä olisikaan, tämä peli vain ei voisi vähempää kiinnostaa.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Minulle tämä peli tappoi kiinnostuksen koko Fallout-sarjaan, vaikka olen entinen fani. On selvää mihin suuntaan pelisarja on menossa, merkit näkyi jo nelosessa. Kaikki mikä teki Falloutista kiinnostavan on poistettu.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Mitä enemmän kuulen pelistä, sitä vähemmän kiinnostaa. Huhut siitä että mahdolliset modit ovat saatavilla ainoastaan Creation Clubin kautta ei innostanut (jos totta, niin veikkaan että seuraavat Bethesdan oikeat yksinpelitkin sisältävät Creation Club-pakon), päin naamaa valehtelu että tätä voi pelata yksin (siis teoriassa myös mmo-raideja voi pelata yksin), pvp pakko, Betasta on ilmeisesti jotain backlashia, npc-hahmojen puute ja vaakakupissa painaa hiukan myös se, että Fallout Miami mod näyttää paljon kiinnostavammalta.

Itselläni on Battlenet, Origin, Steam, Uplay, GOG, Square Enix, Nintendo, Rockstar, PSN, Xbox Live tilit (en muista kaikkia peliaiheisia tilejäni, siihen päälle sarjojen/elokuvien streampalvelut), joten olisi ihan kiva ettei tarvitsisi tehdä taas uutta.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Fallout online ei voisi vähempää kyllä kiinnostaa

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Tulee näkymään myynneissä, eikä positiivisesti.

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Bethesda näköjään haluaa että tämä ei varmasti menesty no ei siinä jos tämä epäonnistuu niin bethesda ei välttämättä jatka tämmöisten pelien tekemistä. Tuli muuten mieleen minkälaiset ovat bethesdan oman sivun palautusoikeudet on olisiko sillä jotain tekemistä että steamista saat helposti pelin palautettua.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Hyvä! Valvelta vaan rahat pois Steam myynneistä, niin ehkä jopa palaisivat tekemään kunnon pelejä.

Käyttäjän Kiki kuva
Kiki
Lainaus Refloni

Minulle tämä peli tappoi kiinnostuksen koko Fallout-sarjaan, vaikka olen entinen fani. On selvää mihin suuntaan pelisarja on menossa, merkit näkyi jo nelosessa. Kaikki mikä teki Falloutista kiinnostavan on poistettu.

Siis sun kiinnostuksen sarjaan tappoi yksi spin-off peli? Vohoi vittu, onneksi et ollut näkemässä sitä paskakasaa mitä kakkosen ja kolmosen välissä nähtiin.