Fallout 76 -pelaaja rakensi leirinsä pelikartan ulkopuolelle – hyökkääjiä odottaa karu kohtalo / Uutiset / pelaaja.fi

Fallout 76 -pelaaja rakensi leirinsä pelikartan ulkopuolelle – hyökkääjiä odottaa karu kohtalo

17.08.2019 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
0
Mrs P's Bargain Basement Fallout 76

Fallout 76 -pelaaja MrsP123 on pystyttänyt leirinsä varsin mielenkiintoiseen paikkaan. Bugeja hyödyntämällä hän on onnistunut rakentamaan kokonaisen kompleksin niin syvälle maan alle, ettei se ole enää edes pelin kartalla. MrsP julkaisi Twitterissä videon, jossa hän vie katsojat esittelykierrokselle Mrs P's Bargain Basementin syövereihin.

Pelaajat voivat pysähtyä leiriin paistamaan lihaa ja keittämään teetä, ja sisältä löytyy juoma-automaatteja ja kasvihuone. Bugien avulla sinne on saatu sähkötkin.

Vihamielisille vierailijoille MrsP:n leiri ei ole mukavin mahdollinen paikka. Alapuolella odottaa vain kadotus ja varma kuolema. Alla olevassa pätkässä MrsP yksinkertaisesti tuhoaa lattian riitaa haastavan pelaajan alta.

Leiri ei kuitenkaan suojaa pelaajia ydinsäteilyltä. MrsP:n mukaan ainakin kaksi pelaajaa on kuollut tukikohdassa ydinräjähdyksen tapahtuessa. Alla kuvaa siitä, miltä maailma näyttää tukikohdasta käsin katastrofin sattuessa.

MrsP suunnittelee twiittiensä perusteella koko ajan uusia asioita leiriinsä, joten sitä kannattaa käydä katselemassa useammin kuin kerran. Viimeisimpien tietojen mukaan hän on keksinyt tavan liikkua myös poistua leiristä palaamatta pelin kartalle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.